Veşti proaste! Iarna va ţine până la sfârşitul lunii martie! Se anunţă viscole, geruri năprasnice şi zăpezi cât casa.

Puţin a mai rămas până când va fi oficial iarnă, însă veştile nu sunt deloc bune. După ce meteorologii au anunţat temperaturi scăzute, numerologul Mihai Voropchievici spune că iarna anului 2017 va fi una cu viscole, geruri năprasnice şi zăpezi.

Autor: T.S.

Într-o carte scrisă de sfinţii părinţi în anul 1359, ”Gromovnic din bătrâni”, apar previziuni până în anul 2058, după cum a mărturisit Mihai Voropchievici.

”Pentru noiembrie ar fi fost din data de 1 până pe 4 ger, pe 5 până la 14 noiembrie cer senin cu alternanţe destul de minore. Pe 15 va fi zăpadă. Între 16 şi 20 noiembrie o să fie mai întunecat, mai înnorat, cu alternanţe şi de vânt şi de temperaturi scăzute, dar nu foarte scăzute.

Necazul cu ger mare vine în intervalul 21 noiembrie până la 30 decembrie. De asemenea, numerologul ne informează că decembrie debutează cu ger, pe 2 şi 3 se mai îndulceşte un pic, pe 5 e bine, dar e frig, pe 6,7 şi 8 e zăpadă, deci ninsori la nivel de ţară. Pe 9 este înnorat, pe 10 şi 11 e foarte frig, pe 12 va bate vântul tare, 13,14, 15 este amestecat: şi vânt, şi frig, şi mai călduţ, o amestecătură”, a mărturisit Voropchievici pentru Click.

Nici de Crăciun nu va fi mai bine, întrucât sunt prognozate ninsori: ”Pe 16 decembrie este senin, iar pe 17 cade zăpadă multă. Pe 18 se anunţă  vifor, cu zăpadă multă, ger şi va dura cel mult trei zile, pentru că pe 19 apare moina, iar din 20 şi până pe 25, inclusiv în ziua de Crăciun o să fie un ger cumplit. Pe 26 este vânt, dintre Apus.

Pe 27, 28, 29 ninge din abundenţă, în schimb pe 30 şi în noaptea de Revelion va fi puţin mai cald”.  
 

”Pe 1 ianuarie, de Sf. Vasile, şi pe 2 este senin, din 3 şi până în 5 vremea este amestecată: moină, ger, ceva lapoviţă.

Pe 6 este ger năprasnic, pe 7 e moină, din 8 şi până în 11 ianuarie o vreme bună, pe 12 se formează nişte vântrui, pe 13 o zi amestecată, dar intervalul acesta între 13 şi 18 este destul de confuz, adică putem, avea nişte alternanţe, efectiv să dea orice prognoză peste cap. Pe 18 şi 19 vor fi căderi masive de zăpadă, se intensifică frigul pe 20, 21 şi 22, pe 23 este mai înnorat şi vânt, pe 24 din nouă zăpadă şi vânt, pe 25 alternant, se înseninează, e mai plăcut, iar din 26 până în 31 va fi ger tare.
Deci, meteorologii noştri au coordonatele perfecte ca să spună că această iarnă va fi ceva mai ieşită din comun”, a mai spus el.

Nici în luna februarie şi în martie nu este prognozată vreme mai bună. ”În februarie, din 1 şi până în 5 este senin şi ger, de 6 până la 8 zăpadă şi vânt, se mai îndulceşte între 9 şi 12 febraurie, pe 13 şi 14 se mai încălzeşte, zăpada devine mai moale, dar, în schimb, pe 15 şi 16 cad iar zăpezi, pe 17 până în 21 alternează de la geruri la temperaturi mai moi, cum zice în carte, iar din 22 până la 29 este frig. Iarna se va prelungi şi în martie, când va ninge pe 6, 7, apoi ger şi vânt din 7 până în 11, în 16,17 este vânt,  pe 18, 19 vifor şi zăpadă, iar după 21 martie începe să se mai îndulcească”, a conchis celebrul numerolog.

Distribuie pe:
Abonează-te pe

Citește și:

Adolf Hitler, viu in Columbia? Descoperirea uluitoare facuta de CIA

A făcut amor cu soţul ei, iar apoi i s-a făcut rău! Decizia luată de medici a speriat-o teribil pe botoşăneancă

Catalin Maruta a patit-o! A cazut pe scari in timp ce isi tinea fiica in brate

Horoscop Zilnic Duminică 16 Mai 2021: Astăzi puteți simți o dorință puternică de a începe un nou proiect sau o nouă colaborare

Denise Rifai face ravagii. Unde sunt banii din conturile lui Nicolae Ceaușescu? Se va afla totul

SCANDAL MONSTRU! Final de drum pentru Gabriela Cristea și Tavi Clonda! Ce s-a întâmplat este complet neașteptat

Donald Trump le-a dat lovitura de grație contestatarilor. Zâmbind și fără efort! FOTO ȘOC!

Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Cookies