„Veți fi bombardați! Ne auziți?” Conversația virală dintre militarii ruși și ucraineni, la granițele României!

Ultima conversație de pe Insula Șerpilor, aceea dintre militarii ruși și ucraineni, a făcut înconjurul internetului.

Autor: Maria Georgiana

In articol:

În primă fază, militarii ruși i-au somat pe cei ucraineni să se predea, totul petrecându-se pe Insula Șerpilor, acolo unde 13 soldați care făceau parte din armata Ucrainei au murit. Ultima conversație de pe mica insulă a fost făcută publică, aceasta devenind virală.

Soldații ruși le-au cerut grănicerilor ucraineni să lase armele și să se predea, însă ucrainenii nu au cedat, sfârșind astfel uciși de armata rusă. Ulterior, președintele Ucrainei a declarat că cei 13 soldați care au murit pe Insula Șerpilor vor primi titlul de erou.

Militarii ucraineni au răspuns cu o înjurătură rușilor

Joi noapte, președintele ucrainean Volodimir Zekenski a anunțat că toți militarii de pe Insula Șerpilor, din Marea Neagră, au fost uciși. Pe baza informațiilor contradictorii de joi, Marina ucraineană și Serviciul de Grăniceri confirmaseră deja că insula a fost, cel mai probabil, cucerită, iar autoritățile au pierdut legătura cu postul de pază de acolo.

Citeste si: A doua zi de bombardamente în Ucraina! Forțele ruse se apropie de Capitală. Noul bilanț al deceselor

Totodată, în timpul zilei, autoritățile din Ucraina  au anunțat că „două ținte neindetificate s-au apropiat de Insula Șerpilor din Marea Neagră”,

fiind probabil vorba de navele rusești. În primă fază, militarii ruși le-au cerut grănicerilor ucraineni să lase armele și să se predea, soldații din Ucraina refuzând cu vehemență acest fapt, sfârșind uciși.

Pe de altă parte, ultimul dialog dintre trupele ruse și ucrainene a fost făcut public nu cu foarte mult timp în urmă, acesta devenind viral.

Citeste si: „La sfârșit, din cutie, fiul meu să...” Monica Tatoiu, despre ultima sa dorință în viață!- kfetele.ro

Citeste si: Vestea tristă a zilei despre Saveta Bogdan. Să ne rugăm pentru ea..- bzi.ro

„Suntem o navă de luptă a Rusiei. Vă sugerăm să vă predați, ca să evităm vărsarea de sânge. Altfel, veți fi bombardați. Repet, vă sugerez să vă dezarmați. Ne auziți?”, au cuvintele rușilor.

De asemenea, pe înregistrare se poate auzi cum grănicerii ucraineni răspund cu o înjurătură somațiilor rușilor, respectiv: „Nava rusă, du-te dracului”.

Volodimir Zekenski: „Toți vor primi titlul de Erou al Ucrainei”

Ulterior, după ce Volodimir Zekenski, președintele Ucrainei, a anunțat joi seară că toți soldații de pe Insula Șerpilor au fost uciși, acesta a mai spus că aceștia vor primi titlul de Erou al Ucrainei.

„Pe insula noastră Zminii, toți grănicerii care o apărau au murit eroic. Dar nu au cedat. Toți vor primi postum titlul de Eroul al Ucrainei”, a declarat Volodimir Zekenski, președintele Ucrainei.

România sare în ajutorul refugiaților ucraineni: ”Am stabilit șapte județe unde vom avea puncte de primire!” Liderii Coaliției îi asigură pe români că se află în siguranță

De precizat este că, Insula Șerpilor din Marea Neagră este situată la 45 km de țărmurile României și Ucrainei, în dreptul golfului Musura. Așadar, insula este importantă din punct de vedere strategic, iar ocuparea acesteia ar permite Moscovei să revendice apele teritoriale din jurul insulei, care se întind pe 12 mile în mare.

Din acest motiv, Zekenki a subliniat importanța sa strategică într-un interviu acordat anul trecut, precizând:  „Această insulă, ca și restul teritoriului nostru, este pământ ucrainean și o vom apăra cu toată puterea”,  potrivit CNN.com.

„Veți fi bombardați! Ne auziți?” Conversația virală dintre militarii ruși și ucraineni, la granițele României!

Insula Șerpilor

Distribuie pe:
Galerie foto 
Abonează-te pe

Citește și:

Ginerele lui Nicolae Ceaușescu a apărut în direct la TV: "Am scăpat ca printr-o minune". Ce i-a reproșat socrului său, la 33 de ani de la Revoluție

Ministerul Finanțelor propune amânarea ratelor la bănci pentru 9 luni. Ce condiții trebuie să îndeplinească solicitanții

Rata de promovare la BAC, o pistă falsă pentru învățământul românesc? Daniel Funeriu, fost Ministru al Educației: „Este mult sub nivelul examenelor din Franța sau Germania” |...

8 zodii se vor concentra asupra propriilor dorințe

Au căzut de acord! Rusia și Ucraina au bătut palma pe loc. S-a întâmplat azi, 28 iunie

Jador, de urgență la spital! Artistul a avut nevoie de perfuzie la primele ore ale dimineții

Când se termină războiul. Omul lui Putin s-a scăpat și a spus

CTP: „Eu nu mă simt mândru pentru David Popovici. Nici România nu are de ce să fie mândră!”

Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Cookies