Vezi ce soție frumoasă are Cornel Marin, pictorul fără mâini, de la Românii au Talent, sezonul 11. Femeia i-a fost alături în cele mai grele momente

Vezi ce soție frumoasă are Cornel Marin, pictorul fără mâini, de la Românii au Talent, sezonul 11. Cei doi au împreună o fată.

Vezi ce soție frumoasă are Cornel Marin, pictorul fără mâini, de la Românii au Talent, sezonul 11
Autor: Elena Popescu

In articol:

Vezi ce soție frumoasă are Cornel Marin, pictorul fără mâini, de la Românii au Talent, sezonul 11. Femeia i-a fost alături în cele mai grele momente.

Vezi ce soție frumoasă are Cornel Marin de la Românii au Talent

Pictorul fără mâini, Cornel Marin, i-a impresionat pe jurații de la Românii au Talent cu harul său deosebit de a picta cu gura.

Cornel Marin a rămas fără mâini în urma unui accident terbil, în care s-a electrocutat. Pictorul a stat 11 luni în spital, iar mâinile i-au fost amputate.

Citeste si: Cornel Marin de la Românii au talent are mâini!? Pe scena a apărut fără brațe, însă toți au avut un șoc când au văzut că în pozele de pe rețelele sociale

Însă o rază de speranță a apărut în viața sa atunci când s-a îndrăgostit de soția lui, care i-a dăruit și o fiică.

De atunci viața lui Cornel Marin a căpătat un nou sens, ba chiar s-a apucat și de pictat.

Citeste si: Luiza Melencu, găsită moartă- bzi.ro

”Mergeam cu animalele la păscut, a început o ploaie, iar de la un stâlp de înaltă tensiune m-am electrocutat. Aveam 17 ani. După ce am ieșit din comă, nu știam ce se întâmplă cu mine, m-am uitat la mâini și le-am văzut negre și încă nu realizam ce se întâmplă.

Am stat 11 luni în spital și mi s-au amputat ambele mâini.

După ce am ieșit din spital am cunoscut pe cineva, m-am îndrăgostit și asta mi-a dat o forță enormă. După aceea s-a născut fetița mea și am simțit că am o a doua șansă la viață, iar atunci eram încărcat de energie și am început să pictez”, a mărturisit concurentul la Românii au Talent.

Cornel Marin, pictorul fără mâini, moment impresionant la Românii au Talent! Alexandra Dinu: ”Ești un exemplu viu, mulțumim pentru această lecție de viață!”

Cornel Marin i-a impresionat pe jurații de la Românii au Talent

Marin Cornel a ținut pensula în dinți  și a pictat un tablou intitulat ”Tablou speranței” cu care i-a impresionat pe jurații: Andi Moisescu, Andra, Alexandra Dinu și Florin Călinescu.

Artistul a câștigat ropote de apaluze și felicitări din partea juraților, profund impresionați de tăria și ambiția pictorului rămas fără mâini.

”Speranța asta trebuie predată din când în când și probabil că ești un foarte în măsură să ne spui ce înseamnă speranța pentru că eu doar la asta mă gândeam”, a spus Andi Moisescu.

Artistul a primit patru de ”DA”  și a trecut în etapa următoare.

”Am tot stat și m-am uitat cum se transformă tabloul, cum poți să spui acolo o poveste. Ești un mesager al acestui mesaj puternic: Dragilor, ridicați-vă că puteți!”, a precizat Andra.

”Mesajul pe care ți l-ai dorit să-l transmiți prin prezența ta aici, a ajuns direct la inima mea și viața trebuie prețuită indiferent de obstacolele peste care trebuie să trecem și tu ești un exemplu viu și îți mulțumim pentru această lecție de viață”, a spus Alexandra Dinu.

Distribuie pe:
Galerie foto  Urmatorul articol
Abonează-te pe

Citește și:

Cornel Marin de la Românii au talent are mâini!? Pe scena a apărut fără brațe, însă toți au avut un șoc când au văzut că în pozele de pe rețelele sociale

Cornel Marin, pictorul fără mâini, moment impresionant la Românii au Talent! Alexandra Dinu: ”Ești un exemplu viu, mulțumim pentru această lecție de viață!”

Marlena Botezatu a ridicat în picioare juriul de la Românii au Talent. Concurenta a fost finalistă la Chefi la cuțite, sezonul 5

Horoscop Zilnic Luni 8 Martie 2021: Berbecii trebuie să fie atenți, Leii vor fi dați peste cap

Ne așteaptă ce-i mai rău în România. Un doctor supercunoscut aruncă bomba: Un nou simptom COVID complică tratatea

Nu combinați brânza cu aceste medicamente! Vă poate crește tensiunea arterială până la moarte! Nutriționistul Lygia Alexandrescu avertizează

Istoria secretă. Bombe atomice lângă România. Vecinii, la un pas să devină putere nucleară

Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Cookies