Vezi imagini in premiera cu Andrei Tecau, fratele mai mic al cunoscutului jucator de tenis, Horia Tecau. Uite ce bine seamana cei doi!

Intre Horia Tecau si Andrei, fratele lui mai mic este o asemanare izbitoare. Andrei poate fi usor confundat cu celebrul sau frate, admiratoarele considerand chiar ca e mai chipes decat Horia!

Distribuie pe:

fara descriereHoria TecauAndrei (25 de ani) este fratele mai mic al lui Horia Tecau, cel mai in voga jucator roman de tenis al momentului.

Diferenta de varsta intre el si Horia este de un an si opt luni, dar asemanarea dintre ei este una de-a dreptul izbitoare, asa ca daca ii vezi impreuna iti este destul de greu sa-i deosebesti.Lucru confirmat si de Andrei, care a precizat insa pentru WOWbiz.ro ca nu i s-a intamplat niciodata pana acum sa fie confundat cu fratele sau.

fara descriereAndrei Tecau

"Cred ca ar fi fost chiar amuzant sa fiu oprit pe strada si sa fiu rugat sa dau autografe. Pana acum nu mi s-a intamplat niciodata sa fiu confundat cu Horia", a declarat Andrei pentru WOWbiz.ro.

fara descriereChiar daca a practicat si el sport de performanta, tenis si baschet, Andrei a urmat un alt drum in viata. "Eu am facut sport doar pana la o anumita varsta, dupa care am renuntat. Horia insa a continuat, iar eu l-am sustinut de fiecare data in tot ceea ce a facut", a mai precizat Andrei pentru WOWbiz.ro

 

Galerie foto 
Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Setari de confidentialitate