Viața de film a lui Diego Maradona. „Am avut două visuri: să joc la cupa mondială şi să devin campion”. Pe cine idolatriza super starul argentinian

Unul dintre cei mai buni fotbaliști ai lumii a avut o poveste de viață impresionantă.

Viața de film a lui Diego Maradona
Autor: Loredana Dobre

In articol:

Legenda fotbalului argentinian Diego Armando Maradona va rămâne în istorie pentru totdeauna. Viața lui poate face subiectul unui film, cu momente strălucitoare, dar și unele tulburătoare.

Diego Maradona s-a născut într-o familie săracă cu opt copii.

Încă de mic, el și-a dorit cu ardoare să devină unul dintre cei mai buni fotbaliști ai lumii. „Am avut două visuri: să joc la cupa mondială şi să devin campion”, spunea superstarul.

Citeste si: Ultimul interviu oferit de Diego Maradona: "Dacă nu aş fi avut această dependenţă, poate aş fi jucat mai mult. Dar totul a trecut şi acum sunt bine"

Citeste si: Cauza oficială a morţii lui Diego Maradona. Legiştii au încheiat autopsia sportivului

Citeste si: Incendiar! Acuzații extrem de grave la adresa europarlamentarului Dragoș Benea!- bzi.ro

El a trăit doar pentru fotbal, iar visul lui avea să devină realitate. Și-a lăsat pentru totdeauna numele în istorie, după ce a marcat două goluri în poarta Angliei în 1986, când și-a dus echipa spre victorie.

Presa mondială l-a ridicat în slăvi și a vorbit despre golul secolului.

Viața de film a lui Diego Maradona
Diego Maradona, super star argentinian

Diego Maradona, cel mai bun fotbalist

Poreclit el Pibe D'oro, Diego spunea mereu că este un actor în rolul vieţii sale. Și-a trăit viața exact așa cum și-a dorit, iar după ce a cunoscut succesul a căzut în patima drogurilor. Încă de atunci au început probleme mari de sănătate pentru fotbalist.

„Am fost în comă. Am fost mort. Ştiu unde am greşit, dar nu mai pot îndrepta lucrurile”, spunea Maradona. Unul dintre cele mai mari regrete ale super starului a fost faptul că nu a fost mai prezent în viaţa fetelor sale.

Idolul Diego Maradona avea și el idoli

Legendarul Maradona avea doi mari idoli. Pentru a-și arăta aprecierea și iubirea față de aceștia, Diego i-a imprimat pe corp.

Astfel, super starul avea tatuate chipul lui Che Guevara şi pe cel al lui Fidel Castro.

După ce a agăţat ghetele în cui, Maradona a avut mai multe întâlniri cu socialiştii sudamericani. Fidel Castro, Hugo Chavez, Evo Morales sunt doar câţiva dintre cei cu care se identifica în politică.

 

Distribuie pe:
Galerie foto  Urmatorul articol
Abonează-te pe

Citește și:

Nicolae Botgros a ajuns dependent de masca de oxigen, după infecția cu coronavirus: ”Mai bine mor decât să fiu intubat”

Daria Radionova contraatacă după ce Bianca Drăgușanu a șters cu ea pe jos. „Singură compune acest r****!” Blondinei nu-i va pica bine deloc 

Leul rănit din videoclipul lui Dani Mocanu a fost confiscat de polițiști. Anunțul făcut de Marcel Vela: ”Nu voi tolera niciun fel de abuz”

Horoscop Zilnic Duminică 16 Mai 2021: Astăzi puteți simți o dorință puternică de a începe un nou proiect sau o nouă colaborare

O nouă autostradă în România! S-a anunțat deja când va fi gata

SCANDAL MONSTRU! Final de drum pentru Gabriela Cristea și Tavi Clonda! Ce s-a întâmplat este complet neașteptat

Începe un nou război mondial? Prima putere nucleară care i-a declarat război Israelului

Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Cookies