Viața din ghetouri a interlopilor. La ce sunt supuse româncele

Cum e viața unei tinere românce forțată să se prostitueze? Aflați în rândurile de mai jos. E povestea Larisei.

Autor: D.A.

In articol:

Larisa e doar un nume pentru noi. Insignifiant într-o lume în care prostituția tinde să devină legală.

Numai că în spatele cortinei se află sute de mii de drame. Pentru Larisa, fiecare secundă reprezintă o dramă. Presarată de teamă, frică și nopți nedormite.

Paradoxal, femeile interlopilor sunt ținute la vedere. Pe trasee bine definite și știute de clienți. Din când în când, câte o tânără, speriată și traumatizată, iese să mărturisească ce trăiește în speranța că va fi bine. Iar atunci aflăm ce se petrece, de fapt, în spatele afacerii.

Ce s-a întâmplat cu Larisa

E și cazul Larisei. Pentru că Larisa a fost traficată, violată, stâlcită în bătaie. Are acum un curaj la extrem după o viață chinuită. Luptă cu mafia și denunță complicii din Poliție.

Larisa și-a spus povestea într-un interviu pentru Antena 3. O viață de fată traficată.

A început așa: „nașterea, o adopție eșuată, încarcerarea tatălui adoptiv pentru evaziune fiscală, revoltă interioară, judecată socială, lipsa afecțiunii materne, lipsa ocrotirii paterne, teme făcute în baruri, nopți dormite în

scări, polițiști indiferenți, eliberarea tatălui, violuri repetate, polițiști indiferenți, căsătoria cu un traficant la ordinul mamei de față cu instanța, ignoranța autorităților, începutul vieții de stradă de față cu poliția, nopți pline de clienți polițiști, bătăi, clienții, alți polițiști, alte bătăi, renunțarea la studii, lacrimi, bătăi, violuri, aceeași indiferență, serii de 3 răpiri ignorate de 112, o viață ratată, o viață de fată traficată”.

Larisa a fost traficată ani de zile

Larisa a dezvăluit că a fost traficată ani de zile. Prin metode specifice. Și dintr-o lume în care rar ai scăpare. „Nu mă pot împăca cu gândul că în România există zeci de mii de fete ca mine cărora le este frică să iasă pe stradă, nu mă pot împăca cu gândul că am făcut tot ce a ținut de mine să îmi fac dreptate și nu am reușit și mai ales nu mă pot împăca cu gândul că putea fi altceva, dar n-a fost să fie”.

Larisa luptă cu mafia. Mărturie din infernul traficanților

Avea trei ani când a fost luată din casa ei sărăcăcioasă de la țară și înfiată de un cuplu de la oraș.

Citeste si: Schimbări pentru călătorii care utilizează metroul. Cât vor aștepta oamenii în stațiile de metrou?- kfetele.ro

Citeste si: Vestea tristă a zilei despre Saveta Bogdan. Să ne rugăm pentru ea..- bzi.ro

Era în clasa a patra când întâmplător a dat peste actele de adopție. Ani de zile și-a căutat părinții biologici pentru a găsi o explicație. Când i-a întâlnit a înțeles că în viață nu toate întrebările pot avea răspunsuri.

„Familia adoptivă mi-a spus o poveste, familia naturală îmi spune exact opusul”
„Familia naturală spune că pur și simplu familia adoptivă a venit, a spus că mă ia pentru o perioadă scurtă de timp. Mama mea naturală a fost pusă să semneze un act notarial conform căruia renunță la drepturi, ea nu cred că știa ce semnează”

Larisa: Familia adoptivă spune că am fost un copil dorit și iubit, dar eu nu-i mai cred
Tatăl ei adoptiv a fost condamnat într-un dosar de evaziune fiscală. A fost ziua în care Larisei i s-a răpit copilăria.

„Eu am fost olimpică până în clasa a șasea- a șaptea(...). Îmi era rușine să mă mai duc la școală, îmi era rușine de mine”

Copilăria Larisei s-a rupt cu primul „ieși afară că sunt proprietară” spus de mama adoptivă
„Având în vedere problemele cu alcoolul instalate cu plecarea tatălui, mama a clacat, eu am clacat că nu îmi plăcea să o văd băută. Mă certam cu mama, îmi spunea că am toate șansele să ajung pe centura cum a fost mama mea naturală și altele”
„Încerca bunica să îmi ia apărarea și sfârșea dormind cu mine în pod. Eram minoră, pe nimeni nu a interesat soarta mea”

Notele Larisei au scăzut până au dispărut, pentru că s-a lăsat de școală.  „Tatăl adoptiv a ieșit din penitenciar și a început să mă abuzeze sexual. Am făcut marea greșeală să iau legătura cu Poliția. Poliția în loc să mă asculte și să țină cont de faptul că eu eram victimă în toată situația asta mi-a anunțat familia adoptivă că am încercat să depun o plângere pentru viol și în momentul în care m-am întors el era deja acolo, mă aștepta”

„Tata zicea că sunt foarte multe cazuri de familii care se culcă cu copii adoptați, pentru că nu e sângele lor și nu au nicio legătură și se poate”
„Mamei i-am spus cu înregistrări în față și într-un final da vina pe mine. Am dus o viață dublă”

Larisa a supraviețuit așa un an. Și atunci când a rămas însărcinată și a trăit cu teama că tatăl copilului său ar putea fi chiar tatăl ei și atunci când a ajuns mireasa minoră a unui interlop poreclit Banderas.

„Ziua trebuia să mă culc cu tata, noaptea trebuia să mă culc cu cel care mi-a devenit soț”
Întrebată cum a apărut acel om în viața ei, Larisa a răspuns: „Habar n-am, m-am trezit cu el”.

„Mama mea a spus că o să mă mărit cu el. Nu știu de ce, aveam aproape 16 ani”

Cel care i-a devenit soț era traficant de carne vie.

„Mi-a postat un anunț pe un site de profil: fată tânără, drăguță îmi ofer serviciile către domni generoși”. Mi-a spus că o să trebuiască să mă duc altfel bunica va muri, a știut exact unde să atace”

Cine erau clienții Larisei?

„De la domni care lucrau pe șantiere până la domni la costum, cu mașini scumpe, din poliție, armată, tribunale. Aveam un client care venea săptămânal și lucra în Poliție. Știa întreaga situație și m-a văzut bătută, nu l-a interesat. El era acolo să se simtă bine gratis”. Cuvintele astea ar trebui să le ținem minte. Pentru că reprezintă lumea reală. Întodeauna, cel care tratează superficial și nepăsător astfel de drame, deși ar putea să acționeze, poate fi cel de lângă noi. 

Distribuie pe:
Galerie foto 
Abonează-te pe

Citește și:

Subiecte și BAREM Limba Maternă, BAC 2022 toamnă. Cum arată și cum se rezolvă subiectele la Limba Maternă, la cea de-a doua sesiune de Bacalaureat 2022

Calendar Creștin Ortodox 19 august 2022. Sfinții zilei. Ce sărbătoare este vineri și ce tradiții respectă credincioșii

Rusia jură că nu va folosi arme nucleare în Ucraina, dar se ferește să semneze pactul cu SUA. Cristian Pîrvulescu, politolog: „Face exact ce au făcut francezii în Algeria” |...

Conjuncția Luna-Marte de astăzi aduce schimbări în viitorul zodiilor

Anunț pentru cei care scot bani de la bancomat! Toți românii trebuie să știe

Cât a costat inelul de logodnă al Ramonei Olaru. Cătălin Cazacu a scos din buzunar o avere

Vești importante pentru pensionari. Evaluarea dosarelor va elimina nedreptățile din sistemul de pensii

Doliu uriaș în sport – Un campion mondial a fost împușcat în cap de poliție

Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Cookies