Vica Blochina, Ana Baniciu, Uddi și Sandu Lungu, dezvăluiri de senzație la ”Vulturii de Noapte”! Poreclele bizare pe care le-au primit de-a lungul timpului

Invitații din această seară de la ”Vulturii de Noapte” au răspuns la o întrebare ”incomodă”: ce porecle au avut până acum?

Autor: A.V.

Vica Blochina, Ana Baniciu, Udii, dar și Sandu Lungu au povestit în platoul ”Vulturii de Noapte” despre trecut. Aceștia au fost întrebați de prezentatorii emisiunii ce porecle au avut sau au în prezent. Fiecare invitat a răspuns la această întrebare oarecum ”incomodă” pentru anumite persoane.

Citeste si: Exatlon 10 februarie. Jocul pentru vilă s-a încheiat! Faimoșii au câștigat! Primele reacții

Citeste si: A murit. Angela Similea în doliu...- bzi.ro

”Sunt băiatul de lângă Statuia Libertății. Am avut prea multe și prea urâte. Erau în generală. Am avut formația ”Două izmene” și râdeau băieții din clasă”, a spus Uddi.

”Mi se spunea ”cioculeț” când eram mică, pentru că vorbeam foarte mult. Între timp, oamenii sunt atenți la părți din corpul meu și mi-au pus porecle”, a mărturisit Ana Baniciu.

”Nimeni nu a avut curajul niciodată să-mi dea o poreclă”, a spus Vica Blochina.

Distribuie pe:
Galerie foto 
Abonează-te pe

Citește și:

Larisa de la ”Puterea Dragostei”, ADEVĂRUL DESPRE PERIOADA ÎN CARE A FĂCUT VIDEOCHAT! ”La divorț am rămas fără nimic, eram distrusă și disperată... și m-am apucat de videochat”...

Dan Diaconescu a acumulat datorii colosale! În ultimii ani, firmele i-au provocat o gaură financiară de aproape 17 milioane de euro! EXCLUSIV

Câți bani a câștigat până acum Bianca la Puterea Dragostei! Dezvăluirea a fost făcută chiar de ea

8 zodii primesc o veste bună de mâine

BOMBA zilei! Ce reacție are a treia doză de vaccin. Se umflă pur și simplu

SMILEY se desparte de Gina Pistol! A aflat ce a făcut aceasta ca să devină prezentatoare la Antena 1! ESTE SCANDAL IMENS!

Andreea Esca a trăit rușinea vieții. Nu i-a venit să creadă când s-a aflat adevărul. Pentru doar 6 lei...

Dănuț Lupu și strigătul său de disperare: „Am trecut pe la poarta Iadului. Am stat 16 zile la ATI. Vaccinați-vă!”

Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Cookies