Vica Blochina, declarații cutremurătoare: „Am crezut că mă omoară...”

Vica Blochina, declarații cutremutătoare: „Am crezut că mă omoară”. Ce s-a întâmplat cu vedeta.

Distribuie pe:

Autor: M.V.

fara descriere

După ce a fost amenințată, Vica Blochia se teme în fiecare minut pentru viața sa. Vedeta a dezvăluit că bărbatul care a amenințat-o nu este și nici nu a fost vredată iubitul său.

Vica nu reușește nici acum să își revină, după tot ce s-a întâmplat. Aceasta a văzut moartea cu ochii și este mult mai precaută.

Eu sunt o persoană foarte puternică şi nu o să spun ce rău mi-a fost. Vă spun sincer că am văzut moartea cu ochii. Nu am crezut că un om se poate schimba în felul acesta. Când m-a agresat am văzut pe omul care a împuşcat o coafeză ( n.r crima de la Perla, în urma căreia o femeie a fost ucisă de soţ). Am crezut că mă omoară, mă jur pe viaţa mea.

Am crezut că nu o să ies întreagă din această poveste. Nu am înţeles de unde atâta ură. El a coborât din maşină şi a început să mă înjure. Nu mă întreba, că nu ştiu de ce. Eu cu băiatul acesta nu am fost cuplu, doar prieteni. L-am cunoscut prin nişte prieteni. Niciodată nu am crezut că se poate transforma în felul acesta. Noi am ieşit în noiembrie, dar nu am fost cuplu", a spus vedeta în cadrul unui interviu TV.

Citeste si: Adi de la Vâlcea, operat de urgență! Ce probleme de sănătate are manelistul: "Plătesc prețul nopților pierdute"

Citeste si: Doliu în teatrul românesc! A murit regizorul Valentin Plătăreanu

Citeste si: Jurnalista Emilia Șercan, amenințată cu moartea! Mesajul de amenințare vine după dezvăluirile privind tezele de doctorat de la Academia de Poliție

Acuzații grave la adresa Vicăi Blochina! Ce a spus fostul iubit după ce a umilit-o în fața polițiștilor

Între Vica Blochină și fostul ei iubit a izbucnit un scandal uriaș. Bărbatul a umilit-o pe blondă în fața polițiștilor și a filmat întreaga scenă, iar imaginile au ajuns pe internet. Dacă ea ales să nu dea prea multe detalii despre despărțirea cu scandal de partenerul ei de viață și să se mulțumească prin a spune că va lăsa oamenii legii să se ocupe de cele întâmplate, nu a fost la fel și în cazul lui.

Bărbatul a acuzat-o pe Vica de infidelitate. „Am aruncat-o ca pe o «nepoată» (n.r.: femeie de moravuri ușoare) din cauza faptului că mă înșela. Voiam să termin relația cu ea și ca drept răzbunare a mers la poliție, acuzând faptul că aș fi tâlhărit-o de 100 de lei și mai mult de atât, aș fi agresat-o fizic, lucru care nu este adevărat. Într-un final, nu este niciun dosar penal pe numele meu”, a declarat fostul iubit al Vicăi Blochina, conform Spynews.

Urmatorul articol
Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Setari de confidentialitate