Vicepremierul Capitalei lovește din nou! Aurelian Bădulescu a jignit o jurnalistă: "Ești o vacă"

Vicepremierul Capitalei, Aurelian Bădulescu, a lovit din nou, după declarația șocantă despre mersul cu bicicleta. De data aceasta, Bădulescu a jignit o jurnalistă

Distribuie pe:

Autor: A.I.

fara descriere


In articol:

„Ești o vacă!”, i-a spus Bădulescu ziaristei Sandra Sălăgean, printr-un SMS, potrivit paginademedia.ro.

Insulta a fost trimisă printr-un mesaj pe telefonul mobil, după un text despre limbajul „colorat” folosit de politician într-o emisiune la postul de radio București FM, notează sursa citată.

Aurelian Bădulescu: "Nu merg cu bicicleta pentru că nu vreau să fac bătături la c.r și să put!" 

Aurelian Bădulescu a făcut la radio o declarație șocantă, care a apărut în toată presa de la noi și a stârnit revoltă în online. Declarația respectivă poate fi considerată discriminatorie la adresa celor care folosesc bicicleta ca mijloc de transport. 

„Domnule, io vreau să vă întreb ceva, dacă ați lucra, să spunem, ați fi avocat, și vreți să mergeți cu bicicleta… Domn’le, dar nu puți când ajungi la tribunal, de la mersul pe bicicletă? Eu cred că puți. Eu nu vreau să am de-a face cu oameni care put!”, a spus Bădulescu în direct la București FM.

”Eu nu vreau sa merg cu bicicleta, că nu vreau să fac bătături la c...! N-am hemoroizi, că io-s din ăla de la țară și nu fac de astea, am mâncat sănătos. Nu vreau să fac bătături la c...r și să put! Eu sunt curat, sunt crescut la țară”, a declarat, la scurt timp, Bădulescu.

 

Urmatorul articol
Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Setari de confidentialitate