Victor Pițurcă îi testează pe toți cei care îi trec pragul casei: „Nu intră nimeni netestat!” De unde a făcut rost de testele pentru coronavirus

Victor Pițurcă le face teste pentru coronavirus tuturor celor care intră în casa lui.

Distribuie pe:

Autor: M.B.

fara descriere


In articol:

Victor Pițurcă a recunoscut că nu lasă pe nimeni să intre în casă până nu își face testul pentru coronavirus. Antrenorul are mai multe teste rapide, pentru a se asigura că nicio persoană infectată nu intră în vilă.

„Îi testez pe toți care intră în casa mea cu testere. Nu intră nimeni în casă netestat. Îl înțep în deget, îi iau sânge și îl pun pe test unde văd dacă e pozitiv sau negativ. Testul e omologat, se folosește în spitale. Am făcut rost de ele din Anglia, mi-a trimis cineva.

N-am dat de niciun test pozitiv până acum. Și fiul meu face testul când vine. Înainte să intre în casă le fac teste. Maică-mea are 87 de ani și soacră-mea are 78, ambele sunt în casă. De-aia facem testele”, a declarat antreonurl Victor Pițurcă la Digi Sport.

Citeste si: Fiul milionar în euro al lui Ion Caramitru a fost executat silit! Andrei Caramitru a avut salarii uriașe și și-a cumpărat o vilă în Dorobanți cu 3 milioane de euro!

Citeste si: Adrian Streinu-Cercel, mesaj de Paste pentru toti romanii: "Nu iesiti din casa! Nu va intalniti cu cei care vin de pe strada"

Citeste si: Vinerea Mare! Tot ce trebuie să știi despre Vinerea Patimilor, ziua în care Iisus Hristos a pătimit și a fost răstignit! Tradiții și obiceiuri românești de Vinerea Mare! Rugăciunea zilei te scapă de păcate

fara descriere

Coronavirus. Situația la nevel mondial

Până vineri, 17 aprilie, peste două milioane de oameni au fost infectați cu noul coronavirus. Peste 146 de mii și-a pierdut viața, iar jumătate de milion au fost vindecați, conform worldmeters.info.

Cele mai multe cazuri de coronavirus au fost depistate până acum în Statele Unite ale Americii, acolo unde numărul persoanelor infectate a depășit 670 de mii și peste 30.000 de persoane și-au pierdut viața.

sursa foto: Inquam Photos / Octav Ganea 

Galerie foto  Urmatorul articol
Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Setari de confidentialitate