Vedete

Victor Slav exceleaza in afacerile imobiliare! Vezi ce profit consistent a facut celebrul prezentator de la Kanal D! | EXCLUSIV

Conform cifrelor de la Ministerul de Finante, Victor Slav exceleaza in afacerile imobiliare. Prezentator e actionar la o firma ce activeaza in domeniu.

Distribuie pe:
  • icon facebook
  • icon email

Autor: Matei Vaihan


Victor Slav exceleaza in afacerile imobiliare! Vezi ce profit consistent a facut celebrul prezentator de la Kanal D! | EXCLUSIV
icon photo

Rezultatele financiare arata ca Victor Slav exceleaza in afacerile imobiliare. In 2015, Slav a infiintat, impreuna cu doi prieteni, o firma care s-a ocupat de construirea unui complex imobiliar in sudul Bucurestiului, prezenatorul detinand 20% din actiuni, dar si functia de administrator al societatii comerciale. (vezi cum a decurs prima intalnire dintre Victor Slav si Catalin Botezatu)

Victor Slav exceleaza in afacerile imobiliare. Firma a crescut din punct de vedere financiar

In primul an de activitate, cand comenzile de apartamente se aflau la inceput, firma a inregistrat un profit de 132.110 lei. O data ce lucrarile la complexul de blocuri au avansat, iar clientii au inceput sa-si achizitioneze locuintele ce urmeaza a fi finalizate, firma a inceput sa creasca din punct de vedere financiar. Astfel, in 2016 s-a inregistrat un profit net de 963.595 de lei.

Victor Slav exceleaza in afacerile imobiliare. Profitul a fost de aproximativ 400.000 euro

In ultima perioada, Victor Slav exceleaza in afacerile imobiliare. Potrivit ultimelor rezultate de la Ministerul de Finante, firma lui a facut un profit net de 792.950 de lei in 2017, ceea ce inseamna ca, de la infiintare, castigul total a fost de 1.888.655 lei, adica aproximativ 400.000 euro. Cum Slav detine o cincime din afacere, rezulta ca prezentatorul Kanal D a incasat aproximativ 80.000 de euro.


 

 
Astrologul Ioan Burculeţ: Cine va câştiga trofeul Exatlon? Ce şanse au concurenţii rămaşi în competiţie să obţină marele premiu! EXCLUSIVicon photo

Titlu secțiune

Știrile WOW

HOT pe facebook ACUM!

Cum arăta Aniela de la ”Puterea Dragostei” înainte de a intra în show-ul matrimonial! FOTOicon photo

Vedete

Cum arăta Aniela de la ”Puterea Dragostei” înainte de a intra în show-ul matrimonial! FOTO

Aniela este una dintre cele mai controversate concurente de la Puterea Dragostei. Deşi e printre ultimele intrate în casă, ea a reuşit să se certe cu toate fetele.

Titlu secțiune