Victor Slav, reacţie vehementă după ce s-a spus că ar avea o nouă iubită

Victor Slav neagă că ar avea o nouă iubită.

Distribuie pe:

Autor: R.L.

Zilele trecute, în presă, au apărut informaţii potrivit cărora Victor Slav ar fi implicat într-o nouă relaţie. Vedeta de televiziune neagă aceste zvonuri şi susţine că, atunci când va avea o parteneră, îşi va asuma şi nu va avea de ce să se ascundă.

 

Victor Slav, reacţie vehementă după ce s-a spus că ar avea o nouă iubită

"As fi tare curios sa stiu care sunt sursele care au confirmat aceasta relatie amoroasa, astfel incat nu doar un articol de ziar a sustinut ca aceasta ar exista, dar se si fac emisiuni de doua zile pe aceasta tema.

 

Citeste si: Cătălin Cazacu, mesaj de ziua lui Victor Slav: "Lumea spune că te-am stricat, dar trebuie să recunoşti că..."

Cred ca v-am obisnuit de-a lungul timpului cu asumarea vietii personale si, daca as fi fost intr-o relatie, cu siguranta ati fi aflat. Sunt uimit in ultima perioada de genul acesta de stiri, de modalitatea conceperii lor si de vehementa sustinerii. Revenind, aceasta stire este total falsa si v-as ruga, pe viitor, sa contactati, intr-un fel sau altul, si persoanele direct implicate. In rest, daca intereseaza pe cineva, vacanta a fost minunata... recomand!", a explicat Victor Slav.

Galerie foto  Urmatorul articol
Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
P
Setari de confidentialitate