Victor Slav, tătic model! Iată ce face pentru Sofia, îngerașul lui!

Victor Sșav a petrecut o frumoasă duminică în familie alături de fiica sa, Sofia!

Distribuie pe:

Autor: Ioana Nicoleta

Victor Slav este cu adevărat un tătic model! În ciuda greutăților prin care trece, momentan, mămica Bianca Drăgușanu, Victor reușește să o ferească pe cât posibil pe Sofia de evenimentele negative. Chiar astăzi, Victor Slav a postat pe Instagram, adresându-se urmăritorilor lui, cum reușește să o înveselească și cum are grijă de prințesa lui, în timpul în care mama ei se află într-o scurtă vacanță.


In articol:

Sofia Slav a petrecut o zi importantă astăzi! A fost ziua celei mai bune prietene ale ei, astfel că cea mică a fost, cu siguranșă, un invitat de onoare la ziua celuilalt micuț îngeraș. Astfel, Victor Slav a fost prezent la ziua prieteni Sofiei, de unde a postat poze cu cele două, alături de mesajul: “Și a început petrecerea. La mulți ani, prietena mea bună Sophie!”.

Chiar dacă postarea nu avem nicio legătură cu Bianca Drăgușanu, mai mulți oameni și-au expus gândurile negative cu privire la blondină: “Cred că acest chip de înger cu tine ar trebui să locuiască!!!”, “Așa este! Niciun tata nu vrea să știe fiica lui în pericol.”, “Unele femei nu merită să fie mame! Ești un tătic perfect!”, sunt câteva mesaje lăsate în secțiunea de comentarii, citate de cancan.

Citeste si: Rafaela de la „Puterea Dragostei”, bătută de fostul iubit! Ce decizie a luat fosta concurentă? - evz.ro

Citeste si: Carantină totală în România? Ce spune Raed Arafat - bzi.ro

Victor Slav și actualul iubit al Biancăi Drăgușanu au avut o discuție

Confrom unor surse apropiate Biancăi, fostul soț al blondinei și actualul ei iubit au avut o discuție ca de la tată la tată: “Victor nu s-a dus pe picior de scandal, pur și simplu a vrut să înțeleagă ce se întâmplă și să îl roage, ca de la tată de fată la tată de fată, să nu se mai certe cu Bianca în fața Sofiei. El a înțeles situația, desigur. I-a jurat lui Victor că o iubește și că o tratează pe Sofia ca pe propriul lui copil. I-a promis că va avea grijă ca Sofia să nu mai asiste la momente tensionate. Ei doi se înțeleg foarte bine, nu s-au deranjat niciodată unul pe celălalt, nu au nimic de împărțit. Nu sunt prieteni, dar se tratează cu respect”, au citat jurnaliștii Impact. 

În continuare, se pare că Victor și Bianca au vorbit, măcar pentru scurt timp, pe internet, pentru că blondina a postat câteva imagini cu Sofia de la ziua onomastică pe story-ul ei, semn că fostul soț i le-ar fi trimis și ei!

Sursa: impact.ro

 
Galerie foto  Urmatorul articol
Citește și:

Bianca Drăgușanu, mesaj emoționat pe Instagram! La ce concluzie a ajuns vedeta: „Așa se produce schimbarea”

Bianca Drăgușanu, surprinsă în casa milionarului turc Cengiz Şıklaroğl! Imaginile compromițătoare cu vedeta

Super-alimentul care poate fi consumat fără limită! Nu îngrașă și are beneficii uluitoare pentru organismul nostru

Iată toți bărbații care au agresat-o pe Bianca Drăgușanu: blondina nu a avut parte de o viață atât de roz

Daria Radionova, prima reacție după ce a fost jignită de Bianca Drăgușanu: „O aștept la Londra pentru a...”

Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Cookies