Victoraș Micula a făcut senzație cu un mesaj despre COVID 19: ”Eu cred că ar trebui să-l iubim”

Victoraș Micula, fiul milionarului Viorel Micula, este de acord cu ideea că pandemia care pare că a trecut a avut și efectele ei ”pozitive”.

Autor: Petru Luca

Victoraș Micula, fiul milionarului Viorel Micula, este de acord cu ideea că pandemia care pare că a trecut a avut și efectele ei ”pozitive”.  După ce a anunțat că familia lui a pus la dispoziția statului un hotel din Băile Felix care poate fi folosit în contextul luptei împotriva coronavirusului, Victoraș a împărtășit amicilor virtuali un text pe care și-l asumă și el și care i-a adus deja, în doar 24 de ore, zeci de share-uri și like-uri. 

Citeste si: Fiul milionarului Viorel Micula a fost amendat pentru că a încălcat ordonanțele militare! Victor Micula l-a acuzat pe polițistul care l-a oprit că i-a spart telefonul! VIDEO

Citeste si: Gest mare al milionarului Victoraș Micula: ”Pun la dispoziția statului hotelul Crișana din Băile Felix!”

“Eu cred ca ar trebui să-l iubim pe Covid. Să-l alintăm, să-I spunem Coviduţ. Păi de ce? Păi uite d’aia!

1. Urlau prin şcoli madamele profesoare pensionabile de …hăt, că elevii de azi, că telefoane, că tehnologie, că ia puneţi voi, copii nemernici telefoanele pe catedră în cutii speciale, ca la puşcărie, atunci când începe ora, că eu tre’ să vă dictez din manual, da? Şi-a venit Coviduţ şi-a zis: « Madam, ia ieşi tu la lecţie pe zoom! Cum adică nu ştii să dai nici măcar un mail cu ataşament?»

2. Ne-am jignit şi ne-am argumentat şi ne-am dat « unfriend » şi « block » pe fb acu fo’ doi ani, şi am cheltuit s’te dă mii dă ieuro, ca să definim familia tradiţională. Şi-a venit Coviduţ şi-a zis: «bah, familia sunt ăia cu care stai în casă! Ia staţi voi în casă, da?”

3. Omorâm copiii cu meditaţii, ca să-I vedem olimpici, să le dea lumea share la poza pă net.

Şi-a venit Coviduţ şi-a zis: “Care olimpiade?”

Citeste si: „La sfârșit, din cutie, fiul meu să...” Monica Tatoiu, despre ultima sa dorință în viață!- kfetele.ro

Citeste si: Vestea tristă a zilei despre Saveta Bogdan. Să ne rugăm pentru ea..- bzi.ro

4. Majoratele ajunseseră ca nişte nunţi.

Cu 300 de invitaţi, cu dar în plic. Şi-a venit Coviduţ şi-a zis: «Ia fă-ţi tu majoratul frumos, acasă, cu mama ta care te-a făcut şi te-a crescut, că tu nu ai niciun merit la faza asta !»

5. Ne disperau fetele ultra-machiate, cu sprâncene Nike şi botox şi şi gene false şi unghii false şi tot tacâmul. Şi-a venit Coviduţ şi le-a pus mască la toate. Şi-a mai închis şi saloanele. Şi cluburile unde se etalau fetele.

6. Ne bârfeam colegele care îndrazneau să mai « ia » un kil –două, eventual le-o spuneam şi în faţă, « fată, ce pufoasă esti! », ca să plece aia plângând la toaletă şi să nu mai mănânce 5 zile, şi-a venit Coviduţ şi-a zis: « Ia d’aici fo’ 7 kile! »

7. Umpleam fb-ul cu poze din Veneţia, din Viena, din Paris, din Tenerife, să vadă “săraki” din Eforie ce bine o ducem noi. Şi-a venit Coviduţ şi-a zis: « Da’ nu-i aşa că vreţi toţi la Eforie?”

8. Anul trecut eram cu toţii nişte olimpici la mate şi ştiam aria cercului. Şi-a venit Coviduţ şi ne-a pus să facem lecţii cu ăia micii. Nasooool.

9. Am aplaudat isteric « diaspora » luminată, care ne scapă de ciuma roşie, fără ierarhizare, fără analiză, de la proxenet la doctorand la Harvard, şi a venit Coviduţ şi ni l-a adus pe Spartacus înapoi acasă… Şi pe bombardierii lui.

10. Am urlat prin pieţe (justificat) de Ciuma Roşie şi am râs de Veorik (justificat). Şi-a venit Coviduţ şi ni i-a pus în reflectoare pe Cîţu, pe Vela, pe Anisie… Luaţi de-aici! Fără Coviduţ, aştia mureau nişte iluştri anonimi.

11. Prin Paşte înţelegeam doar potol, ambulanţă după potol şi selfie în club după Înviere. Şi-a venit Coviduţ şi-a zis: « Ia găsiţi-l voi pe Dumnezeu în casele voastre! Gasiţi-l în chipul soţului/ soţiei care vă face cafeaua de dimineaţă, găsiţi-l în căţelul/pisoiul pe care l-aţi salvat de pe străzi, găsiţi-l în pozele cu bunicii! »

12. În goana după “fală” şi după “ce zice lumea”, ne visam cu toţii doctori, avocaţi, manageri de multinaţionale şi directori de bănci. Şi-a venit Coviduţ şi ne-a arătat valoarea unui gunoier, a unei casiere de market, a unui tirist...”, așa sună tot mesajul share-uit de Victoraș Micula.

 

 

 

Distribuie pe:
Galerie foto  Urmatorul articol
Abonează-te pe

Citește și:

VIDEO | Percheziții la vila milionarului Micula! Fiului său, Victoraș, i se aduc acuzații extrem de grave

Percheziţii de amploare la domeniul Micula! Victoraș, vizat de procurori, a răbufnit: "Arestări abuzive"

Victoraș Micula susține că are informații că va fi arestat! ”Știu și sunt conștient de ce urmează”! Polițiștii au intrat în casă și l-au percheziționat

Top 6 zodii care vor câștiga cei mai mulți bani în luna Iulie

Vestea serii despre Monica Pop! Ce s-a întâmplat cu celebrul medic (VIDEO)

Jador, de urgență la spital! Artistul a avut nevoie de perfuzie la primele ore ale dimineții

Grasu XXL a sărit la bătaie la un fan: „Uitați reacția unui artist muritor de foame, care promovează jocurile de noroc”

CTP: „Eu nu mă simt mândru pentru David Popovici. Nici România nu are de ce să fie mândră!”

Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Cookies