VIDEO | Adevar crud pentru Monica Gabor! “Nu stiu daca fetita ei o mai recunoaste! Relatia dintre ele e afectata grav!” Specialistii au analizat pentru WOWbiz.ro relatia dintre vedeta si fiica ei, Irina

Monica Gabor a revenit aseara in Romania dupa o perioada de un an, timp in care nu s-a vazut cu fiica ei Irina! Ei bine, potrivit profesorului de psihiatrie Florin Tudose, relatia dintre Monica si fiica ei este una foarte deteriorata din cauza faptului ca vedeta si copila se vad atat de rar! Mai mult, spune specialistul, Irinel a fost in aceasta perioada tata dar si… mama! ##VIDEO226992##

Distribuie pe:

Autor:

fara descriereUn an! Atat a trecut de cand Monica Gabor nu si-a mai strans copila la piept! Fosta doamna Columbeanu a revenit ieri in Romania dupa o absenta de 12 luni si pare foarte fericita ca a vazut-o in sfarsit pe fiica ei Irina.

fara descriereDin pacate, distanta dintre vedeta si copila, dar mai ales perioada extrem de mare in care nu s-au vazut, a deteriorat serios relatia dintre ele, spune un mare specialist!

fara descriereNu stiu daca fetita o mai recunoste pe mama ei. Perioada in care nu s-au vazut este extrem de mare, iar relatia dintre ele este grav afectata in prezent. Mai mult, daca aceasta ruptura dintre ele va continua, relatia lor nu va mai exista! In acest timp in care nu s-au vazut, copila a avut nevoie de mama si nu a avut-o langa ea. Fetita doar si-a inchipuit-o pe mama ei, adica si-a creat un personaj imaginar in mintea ei. Acum, cand a vazut-o, e posibil ca Irina sa fi fost dezamagita, in sensul ca Monica nu este asa cum si-a inchipuit-o fetita”, ne-a declarat in exclusivitate profesorul doctor Florin Tudose, seful Clinicii de Psihiatrie a Spitalului Universitar Bucuresti.

Mai mult, specialistul spune ca in aceasta perioada Irinel a fost nevoit sa fie si tata dar si mama, pentru a compensa lipsa Monicai din aceasta “ecuatie”!

 

 

Galerie foto 
Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Setari de confidentialitate