Alex Bodi
Alex Bodi si Bianca

Vedete

VIDEO. Alex Bodi, în dubă cu mascații. Fostul soț al Biancăi Drăgușanu în drum spre audieri la Craiova

Fostul iubit al Biancăi Drăgușanu a fost reținut de mascați și dus la audieri, la Craiova!

Alex Bodi a fost săltat, în această dimineață, de mascați din vila lui. Afaceristul este suspectat de faptul că este șeful unei uriașe rețele de proxenetism. Fostul partener al Biancăi Drăgușanu este implicat într-un dosar de trafic de persoane, printre care și minore. Planurile i-au fost date peste cap, când, dis de dimineață, omul de afaceri s-a trezit cu DIICOT-ul în curtea lui. Oamenii legii au dispus percheziții, într-un dosar de proxenetism.

Citeste si: Alex Bodi, luat în vizor de DIICOT și vizitat de mascați. Fostul iubit al Biancăi Drăgușanu, implicat într-un dosar de trafic de persoane, printre care și minore

Citeste si: Daria Radionova, acasă Alex Bodi seara trecută înainte ca acesta să fie săltat de DIICOT. ”Până la sfârșitul drumului”

În această dimineață, polițiștii de combatere a criminalității organizate din Craiova, împreună cu un procuror D.I.I.C.O.T. – S.T. Craiova, desfășoară o acțiune pentru destructurarea unui grup infracțional organizat, specializat în trafic de persoane, trafic de minori, proxenetism și spălarea banilor. În cadrul acțiunii, vor fi puse în aplicare 23 de mandate de percheziție domiciliară, în județele Dolj, Gorj, Olt, Sibiu, Vâlcea, Brașov, Giurgiu și Ilfov, la locuințele unor persoane bănuite de comiterea infracțiunilor.”,

au transmis autoritățile.

Alex Bodi, în dubă cu mascații
Alex Bodi, în dubă cu mascații

Alex Bodi a fost ridicat și dus la Craiova

Alex Bodi a fost ridicat de autorități pentru mai multe cercetări, în cazul dosarului de trafic de persoane. Omul de afaceri se află în acest moment în drum spre Craiova, acolo unde va fi audiat.

”La sediul DIICOT – Serviciul Teritorial Craiova vor fi conduse, în vederea audierii, un număr de 18 persoane.

Acțiunea a beneficiat de sprijinul polițiștilor Direcției de Combatere a Criminalității Organizate și al luptătorilor Serviciului pentru Intervenții și Acțiuni Speciale din cadrul I.G.P.R. La percheziţii participă polițiști de la combaterea criminalității organizate din Brașov, Olt, Gorj, Sibiu, Vâlcea, Giurgiu, polițiști de la acțiuni speciale din cadrul I.P.J. Dolj, I.P.J. Olt, I.P.J Giurgiu, precum şi jandarmi”, se arată în comunicatul de presă, transmis de DIICOT.