VIDEO! Atacul romancelor la Oscar! Ana Ularu si Anamaria Marinca joaca in doua superproductii de la Hollywood alaturi de actori de top precum Brad Pitt sau Bradley Cooper

Doua dintre cele mai talentate actrite romance din noul val fac senzatie zilele acestea in doua filme care se anunta concurente serioase la premiile Oscar.

Distribuie pe:

Autor: Radu Constantin

fara descriereAna Ularu (in medalion), alaturi de Jennifer Lawrence si echipa din "Serena"Ana Ularu are 29 de ani si e la un pas sa dea lovitura cu un rol de exceptie in productia „Serena”, care va avea premiera maine in cinematografele din intreaga lume. Rolurile principale sunt jucate de Bradley Cooper si Jennifer Lawrence, iar romanca interpreteaza personajul lui Rachel Hermann. Aceasta este mama copilului lui George Pemberton (Bradley Cooper), care spera ca ea va fi aleasa in detrimentul Serenei (Jennifer Lawrence), insa sfarseste prin a fi alungata si amenintata cu moartea.fara descriereAna este mama copilului lui Bradley Cooper in filmfara descriereAna, intr-o scena cu Bradley CooperE un rol cu foarte multa emotie, un personaj care isi descopera puterea si determinarea prin intermediul instinctului de supravietuire, unul dintre eroii subtili ai literaturii. E o placere sa construiesc raportul de puteri si traiectoria lui Rachel, mai ales fiind antagonista Serenei, alaturi de o regizoare pe care o ador (Susanne Bier n.r.), a declarat Ana Ularu.

"Ca actor Bradley e un partener excelent, de incredere, generos si calin, iar omul Bradley are un umor senzational, este prietenos, relaxat si modest. Am numai cuvinte de lauda pentru el", a mai spus romanca.

Ana Ularu are la activ mai multe productii atat romanesti, cat si internationale printre care: „Hartia va fi albastra”, „Sunt o baba comunista”, Anacondas: Trail of Blood” sau serialul „The Borgias”.fara descriereAnamaria Marinca (in dreapta, in rosu), intr-o scena din filmul "Fury"

Anamaria Marinca este printre putinele romance care au avut ocazia sa apara pe ecran alaturi de celebrul Brad Pitt. Ea are un rol cheie in filmul „Fury”, prezentat weekend-ul trecut in cadrul Festivalului de Film de la Londra. Pe afis mai apar nume importante ale cinematografiei: Sasha LeBeouf, Alicia Von Rittberg, Logan Lerman, Jon Bernthal sau Michael Pena.fara descriereRomanca ii da replica lui Brad Pitt

Romanca are rolul Irmei, o femeie de origine germana, a carei casa este invadata de soldatii americani, la sfarsitul celui de-al doilea razboi mondial. Ea este pusa in situatia de a-si salva viata, dar si onoarea ei si a fiicei sale, interpretata de Alicia Von Rittberg. „Era o frica peste tot si am simtit-o intens. David este un regizor incredibil si cumva a reusit sa ne puna sa cream aceasta situatie uimitoare”, a spus Anamaria, completand ca relatia cu Brad Pitt pe platouri a fost una „naturala” si ca echipa a fost extrem de unita, ca o adevarata familie.fara descriereAnamaria, la bratul lui Pitt, impreuna cu restul echipei de actori

Anamaria Marinca are 36 de ani si printre cele mai importante filme la activ se numara: „4 luni, 3 saptamani si 2 zile”, „Sex Traffic”, "Boogie" sau „5 minutes in Heaven”.

Galerie foto 
Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Setari de confidentialitate