VIDEO | Blestemul trupei „Compact”. De la moartea lui Teo Peter la dispariția lui Leo Iorga

Prieteni, rude și colegi de breaslă îşi iau rămas bun de la unul dintre cei mai iubiți soliști din pop-rock-ul românesc, Leo Iorga. Artistul și-a dat ultima suflare sâmbătă, în brațele soției sale, iar dispariţia lui este pusă de cunoscuţi într-un lung şir de necazuri care au lovit formaţia Compact de-a lungul anilor.

Distribuie pe:

fara descriere

Ghinionul s-a ținut scai de trupa Compact din decembrie 2004, atunci când Teo Peter, basitul, a murit într-un accident de maşină provocat de un angajat al Ambasadei Statelor Unite la Bucureşti.

Leo Iorga a fost extrem de afectat de pierderea colegului de trupă şi nu doar că a ales calea credinţei dupa această tragedie, dar obişnuia să se roage într-un loc special.

PĂRINTELE DRAGOȘ: A fost dorința lui să vină acolo. Probabil îl leagă și foarte multe amintiri. Acolo a fost depus și Teo Peter. Poate și ăsta a fost un motiv.

 

În 2005, chitaristul Emil Laghia a fost omorât cu sânge rece de concubina lui, iar la o lună distanță, impresarul George Popa a decedat în somn, în urma unui infarct. Acum, blestemul din trupa Compact parcă a mers mai departe! Leo Iorga este cel care, după o luptă cumplită cu boala, de 8 ani, a murit.

CRISTIAN IORGA - FRATELE LUI LEO IORGA: A zis: „Cât pot de mult să rămân pe scenă, voi rămâne pe scenă”. Dar în momentul în care nu a mai putut să urce pe scenă, atunci a spus: nu mai pot, am obosit să lupt.

Luni, la căpătâiul artistului, au venit foarte mulți apropiați, toţi șocați de dispariţia celui pe care îl ştiau un luptător. 

IHAI - PRIETEN CU LEO IORGA: Voia sa cante. Asta era dorinta lui, indiferent de situatia in care se afla. El voia sa fie pe scena, voia sa cante.

Leo Iorga va fi înmormântat mâine, la ora 12, la cimitirul Bellu din Capitală!


Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Setari de confidentialitate