VIDEO Carmen de la Sălciua lansează o piesă extrem de sensibilă: "De ce trăim o iubire interzisă?" - Milioane de oameni vor plânge la versurile astea

Dupa ce a dat lovitura cu "Mama unde esti te strig", cu care a stabilit primul ei record pe Youtube, piesa cu care a acumulat in doar o saptamana de la lansare peste 2 milioane de vizualizari, iar in doar o luna a strans peste 7 milioane de vizualizari, Carmen de la Salciua lanseaza o noua piesa ce se anunta un real succes.

Distribuie pe:

Autor: M. B.

fara descriere
 
Astazi, Carmen de la Salciua, ne cucereste din nou, in stilul ei caracteristic, si ne aduce o piesa plina de emotie, care fascineaza si ajunge la sufletele fiecaruia dintre noi. Povestea despre iubirile imposibile, care o inspira pe artista de aceasta data, sunt traite intens in fiecare vers din noua piesa a artistei, intitulata sugestiv "De ce trăim o iubire interzisă?" şi este realizată din suflet pentru fanii săi.
 
Să trăieşti o iubire interzisă este pe cât de palpitant şi de frumos, pe atât de consumator de energie. Trăieşti momentul, bucurându-te de  fiecare clipă petrecută în braţele persoanei iubite, ştiind că poate fi ultima. Nu există sfat bun sau rău, nu există soluţie şi nu există vreun leac miraculos. Pe anumiţi oameni îi întâlnim pentru a ne rămâne alături pentru tot restul zilelor, iar pe alţii îi întâlnim doar pentru a-i iubi. Anumiţi oameni vor face parte din viaţă noastră pentru totdeauna, iar alţii vor fi doar în trecere. Despre asta este vorba in noua piesa a artistei "De ce trăim o iubire interzisă?".
 
"Dragii mei, asa cum v-am promis aici aveti noul meu videoclip! "De ce trăim o iubire interzisă?" este o piesă de stare, este o piesă extrem de sensibilă, este o piesă despre tot ceea ce înseamnă dragoste imposibilă ... fie că este povestea din afara cuplului a unei femei căsătorite sau a unui un bărbat căsătorit, despre oameni care se iubesc din categorii sociale opuse, despre oameni care iubesc deşi este o diferenţă majora de vârstă între ei... despre tot ce înseamnă interzis in iubire! Sper sa va placa piesa si sa o distribuiti in numar cat mai mare", a declarat Carmen de la Salciua.
 
 

Galerie foto 
Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Setari de confidentialitate