VIDEO| Caz șocant în Dolj: Două surori minore, abuzate de tatăl viceprimarului

Un caz șocant tulbură comunitatea unei localități din Dolj. Tatăl viceprimarului este acuzat de pedofilie, după ce ar fi abuzat de două surori minore, care au și născut între timp.

Distribuie pe:

Autor: R.B.

Bătute, ameninţate cu moartea şi şantajate să întreţină relaţii sexuale cu individul vreme de doi ani, tinerele și-au povestit drama pentru Știrile Kanal D. Culmea e că totul s-ar fi întâmplat la îndemnul mamei lor, care primea bani pentru ţigări şi băutură de la bărbatul de 69 de ani.

”- Ce ti-a spus?
- Ca mă omoară dacă pune mâna pe mine"

Sunt marturiile Corinei, o tanara cu ochi timizi, peste care maturitatea s-a aşternut mult prea devreme. Vorbeşte cu puterea unui adult, capabil să-și crească pruncul nedorit, sosit pe lume dupa ce a fost violata ani la rand de un pensionar de 69 de ani.

Citeste si: Doliu şi pierdere grea în PSD! A fost răpus de Covid-19 la doar 56 de ani - evz.ro

Citeste si: VIDEO| Roxen, agresată de iubit: ”Am fost abuzată și șantajată”

Încearcă să ne zâmbească, însă pe chip îi apare doar o grimasă - în ea, ascunde traumele unei copilării de care n-a avut parte:

”- Mami...se avea bine cu ea, cu el. Şi ne dădea. Pe ţigări, pe băutură...
- Ce s-a întâmplat la magazin, ce v-a spus el?

- Că ne face ce vrem noi, ne cumpără ce vrem noi şi... Am rămas gravidă cu copilul şi nici acum nu mi-a dat nimic la copil"

Fata provine dintr-o familie destrămată, cu 6 fraţi, astfel că neajunsurile şi frica i-au pecetluit gura atunci când a trebuit să-l reclame pe agresor. Corina avea doar 15 ani când a fost forţată de mamă să întreţină relaţii sexuale cu bărbatul cu 55 de ani mai în vârstă. Toate scenele crunte se petreceau la magazinul lui din sat, unde individul îşi ademenea victima cu promisiuni. Dacă fata se opunea, era redusă la tăcere prin ameninţări şi bătăi.

Citește mai mult pe STIRILEKANALD.RO

 


Citește și:

Descindere surpriză a polițiștilor! Au fost prinși interlopii implicați în măcelul din Chiajna, a cărui victimă a fost și Călin, fratele Alinei Pană!

Hipertensiunea provoacă forme grave de COVID-19! Cadrele medicale trag un semnal de alarmă

Tânără, luată cu forța dintr-un mall din Arad. Fata a fost răpită de doi bărbați și o femeie

Un preot din Brașov s-a stins din viață din cauza coronavirusului La câteva zile, fiul și soția bărbatului au murit și ei

Ce afaceri are, de fapt, primarul care și-a umilit fiica. Profit de aproape 3 miliarde în 2019

Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Cookies