VIDEO| Caz șocant în Galați: Un tată aproape că şi-a ucis în bătaie bebeluşul. Mama copilului a încercat să îl acopere

Barbarismul atroce de care a dat dovadă un bărbat din Galați n-are nimic în comun cu statutul de părinte. Într-un episod de furie, aproape că și-a ucis în bătaie copil de șapte luni. În loc să-l dea pe mâna poliției, mama bebelușului a încercat să-l acopere.

Distribuie pe:

Autor: R.B.

Pe corpul bietului copil, în vârstă de doar 7 luni, au fost descoperite urme de dinți, iar în jurul gâtului și pe față, vânătai groaznice. Bătaia ruptă din Iad i-ar fi dat-o chiar tatăl, recent întors din străinătate cu gânduri negre. Chiar dacă a stat departe de casă, era convins că iubita l-a înșelat și că băiatul pe care îl au împreună nu e al lui. Cuprins de furie, s-a răzbunat în cel mai barbar mod cu putință.

”Fata a venit și mi-a zis: mama, copilul meu moare. Cum? Cine? Păi cât am fost eu la magazin cine știe ce a făcut Daniel”, spune bunica.

Citeste si: Galaţi: Un bărbat a fost arestat preventiv după ce l-a muşcat şi l-a agresat pe fiul său de şapte luni

Citeste si: Marius de la Puterea Dragostei este devastat! „Are tumoră pe creier...” - evz.ro

Bebelușul a ajuns la spitalul din Galați mai mult mort decât viu și chiar dacă rănile trădau o bătaie cruntă, mama n-a vrut să-și dea în vileag iubitul.

Luată la întrebări de cadrele medicale, le-a spus că bebelușul a căzut din pat. Mai mult, a susținut că fratele mai mare, de doar 2 ani, l-ar fi mușcat de obraz pe bebeluș. Copilul a fost transferat la București unde a fost operat de urgență.

Mai multe amănunte pe STIRILEKANALD.RO

 

Galerie foto 
Citește și:

Bilanț Covid-19, 23 septembrie! Cel mai mare număr de infectări cu virusul COVID-19

Alexandru Rafila, despre o nouă stare de urgență: „Dacă se vor lua măsuri...”

Ea este tanti Anica, bătrânica din Bacău care a reușit să îl impresioneze pe Papa Francisc! Chipul femeii a fost pus pe o carte de rugăciuni

Fierul și mașinile din curtea lui Gheorghe Dincă au fost scoase la licitație! Cu cât s-au vândut obiectele

Dezvăluiri incredibile! Tatăl lui Emi Pian, la mila celorlalți deținuți din pușcărie! ”Îl duc la baie și îl spală ca pe un copil mic”. Nicolae Duduianu are 77 de ani, două...

Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Cookies