VIDEO! Ce au scos scafandrii din lacul din apropierea locuinței criminalului

Descoperire șocantă făcută în lacul din apropierea locuinței criminalului din Caracal.

Autor: M.V.

In articol:

Astăzi, mai mulți scafandri au intrat în lacul din apropierea locuinței lui Gheorghe Dincă, bărbatul despre care se presupune că este criminalul celor două adolescente dispărute în ultimele trei luni, în timp ce luau mașina de ocazie spre casă.

Cele mai negre coșmaruri ale tuturor par să prindă contur.

La doar o oră după ce au intrat în apă, scafandrii au făcut descoperiri șocante. Potrivit informațiilor, dar și imaginilor de la fața locului, scafandrii au scos la suprafață mai multe oseminte, care au fost imediat preluate de către medicii de la Medicina Legală.

Citeste si: Incredibil! De ce s-a urcat Alexandra în mașina criminalului din Caracal

Citeste si: Ultima imagine cu Luiza Melencu în VIAȚĂ! Mărturiile mamei: „Ne-au spus că acum doi ani a fost găsită o fată dezmembrată”

Citeste si: Scafandrii, chemați să caute în lacul din apropierea casei criminalului din Caracal

Citeste si: Corina Chiriac, distrusă! Cum a reacţionat după ce a aflat de Monica Anghel. "Doamne, ce trist...- bzi.ro

În plus, scafandrii au scos și un sac din apă. Nu se știe pentru moment ce se află în interior, însă ar putea fi vorba tot despre oseminte omenești sau de animale.

Incredibil! De ce s-a urcat Alexandra în mașina criminalului din Caracal

Ce spune un profesor despre Alexandra, fata ucisă de criminalul din Caracal.

Vestea că două fete au pierit în decurs de trei luni din cauza faptului că au luat o mașină de ocazie în drumul spre casă i-a îngrozit deopotrivă pe părinții, dar și pe tinerii care obișnuiesc să circule cu astfel de mașini.

Un profesor de-al Alexandrei Măceșanu a făcut lumină în acest caz și a dezvăluit de ce a urcat adolescenta în mașina unui necunoscut.

 

Alexandra studia la Liceul „Mihai Viteazul” din Caracal şi avea rezultate foarte bune. Directorul liceului, Liviu Mitroi, spune că fata era implicată şi în alte activităţi educaţionale, făcea parte dintr-un ansamblu de dans popular şi lua cursuri de chitară.

 

Ce spune directorul despre urcarea în mașina criminalului a Alexandrei

Directorul a mai povestit că Alexandra nu obişnuia să ia ocazia, ci venea la şcoală cu microbuzul. Cel mai probabil, miercuri, când a dispărut, i s-a părut că Gheorghe Dincă, un bărbat în vârstă, este de încredere şi astfel a decis să se urce în maşina lui, fără să își dea seama la ce pericol uriaș se expune.

„Alexandra venea la şcoală cu un microbuz care o aducea din Dobreşti la Caracal. Şi chiar mi-a spus o doamnă îngrijitor care era cu ea din localitate că evita să se urce la ocazie. Dumneai a încercat de câteva ori să o ia cu maşina personală să o aducă la şcoală şi Alexandra a refuzat-o. A spus că aşteaptă microbuzul. Probabil că de această dată, fata a văzut un om în vârstă care i-a inspirat încredere şi nu a ştiut că este un monstru. Şi eu aş fi avut încredere într-un om în vârstă, dar de data aceasta s-a dovedit că este un monstru”, a mai spus directorul liceului din Caracal.

Distribuie pe:
Galerie foto  Urmatorul articol
Abonează-te pe

Citește și:

Incredibil! De ce s-a urcat Alexandra în mașina criminalului din Caracal

Ultima imagine cu Luiza Melencu în VIAȚĂ! Mărturiile mamei: „Ne-au spus că acum doi ani a fost găsită o fată dezmembrată”

Scafandrii, chemați să caute în lacul din apropierea casei criminalului din Caracal

Horoscopul banilor pentru luna Octombrie

VESTE ȘOC despre Andreea Marin! Anunțul cumplit venit în TOIUL NOPȚII

DIVORȚUL SECOLULUI în showbiz! Păreau cuplul perfect. Nimeni nu și-a imaginat că EL o îneală cu o bombă sexy

Palma teribilă dată de Ceaușescu Uniunii Sovietice! Cum a sfidat pumnul de fier sovietic. VIDEO

Femeia pe care Gigi Becali a impresionat-o în trecut: ,,M-a sunat să ne vedem la palat, să ne cunoaştem mai bine”

Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Cookies