VIDEO | Ce se întâmplă acum în fața casei unde a murit Cristina Țopescu! E încă un semn că a fost uitată de prieteni și rude

Cristina Țopescu a fost găsită moartă în casă, duminică seara, după ce o vecină a sunat la 112. A fost agitație apoi la casa fostei jurnaliste. În această dimineață însă e din nou liniște.

Distribuie pe:

Autor: A.B.G.

fara descriere


In articol:

Detalii halucinante privind moartea Cristinei Țopescu au ieșit la iveală. Fiica lui Cristian Țopescu se pare că a murit în urmă cu circa trei săptămâni, dar nimeni nu a știut acest lucru, nimeni nu s-a îngrijorat de absența ei, nici prietenii, nici rudele și nici noii colegi de serviciu, de la Ministerul Sănătății.

fara descriere

După agitația de azi-noapte din fața casei Cristinei Țopescu, când oamenii legii au venit să facă cercetări, diverși reprezentanți ai asociațiilor de protecție a animalelor să preia animalele de care aceasta avea grijă, în această dimineață s-a așternut din nou liniștea.

fara descriere

De faptul că acolo a fost găsită moartă Cristina Țopescu amintește doar o candelă aprinsă lângă usă. Este aprinsă de vecina ei, cea care a și sunat la 112, îngrijorată de faptul că nu o mai văzuse pe Cristina Țopescu de ceva vreme, iar mașina acesteia era nemișcată de câteva săptămâni.

Citeste si: Cum arăta Cristina Țopescu în anii 90 când era crainică la TVR

Citeste si: Cristina Țopescu terorizată de hingheri: "Vreau sa o auziți cum urlă și cum plânge! În ce stare deplorabilă au adus-o"

Citeste si: Ministrul Sănătăţii, despre Cristina Ţopescu: Nu-mi vine să cred că s-a stins, singură şi în tăcere

Cristina Țopescu a fost găsită moartă în casă

Medicii legiști i-au ridicat trupul din locuința ei, după ce vecinii au făcut descoperirea. Autopsia Cristinei Țopescu va fi realizată luni, iar în urma ei va putea fi formulată o primă ipoteză a cauzei morții.” „Este prea devreme să ne pronunțăm la variante, inclusiv sinuciderea sau un infarct, comoție cerebrală. (…) La momentul în care vom avea concluziile, evident, că le vom comunica și opiniei publice”, a declarat ministrul de interne Marcel Vela, duminică seara.

Aflați din Știrile Kanal D toate informațiile despre moartea Cristinei Țopescu

VIDEO - Vanda Ionițoiu/Știrile Kanal D

Galerie foto 
Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Setari de confidentialitate