VIDEO | Cruzime fără margini! O fetiță nou-născută abandoată de părinți pentru că și-au dorit băiat

Un bebeluș a avut parte de un destin tragic doar din prisma faptului că nu s-a născut băiat. Fetița a fosr abandonată la gunoi fără să primească măcar un nume.

Distribuie pe:

Autor: Andreea Burghelea

fetiță abandonată
O fetiță nou-născută abandoată de părinți


In articol:

O fetiță care abia venise pe lume a fost abandonată de tatăl ei la ghena de gunoi, deoarece famiia a vea deja două fiice. Întreaga întâmplare s-a petrecut în provincia Guangdong din China, informează Daily Mail.

Citeste si: Care este adevărata relație dintre Alexandra de la Puterea Dragostei și Cătălin Marcu: „Știe băiatul ăla cu care vorbești în emisiune că suntem iubiți?”

Nou-născut abandonat la gunoi doar pentru că nu s-a născut băiat. Declarația șocantă a tatălui

Bebelușul a fost găsit printre gunoaie de un gunoier care a chemat imediat poliția. Fetița a fost plasată într-un centru local de asistență de către autorități, iar părinții reținuți sub acuzația de abandon.  

Fetița a fost găsită acoperită doar cu cârpe. După ce medicii au verificat ccare este starea ei de sănătate, ea a fost dusă într-o ambulanță de către medici la un centru medical.

Citeste si: Destinul tragic al unui copil din Botoșani! A fost spulberat de tren în timp ce încerca să traverseze șinele cu o roabă de gunoi

Citeste si: Doliu şi pierdere grea în PSD! A fost răpus de Covid-19 la doar 56 de ani - evz.ro

Mama în vârstă de 21 de ani a născut acasă, într-un apartament închiriat. Potrivit tradiției chineze, băieții sunt cei preferați pentru că pot duce numele mai departe. Astfel, în momentul în care a ajuns pe lume, părinții au fost dezamăgiți și au decis să o abandonze pe micuță pentru că nu-și puteau permite să crească trei copii. Cuplul a luat decizia pe grabă și nici măcar nu au apucat să-i pună un nume, spune presa locală.

fetiță abandonată
O fetiță nou-născută abandoată de părinți

Tatăl, în vârstă de 24 de ani, a declarat poliției că „visul său de a avea un fiu a fost spulberat”.

Citeste si: Noi focare de Coronavirus în România. Copii infectați pe capete

Bărbatul a fost decoperit cu ajutorul unor filmări ale camerelor de supraveghere din zonă.

Părinții au fost arestați din apartamentul lor pe 2 august, după ce poliția a declanșat o anchetă. Amândoi au fost reținuți sub acuzația că și-au abandonat fetița. Bărbatul a rămas în arest, în timp ce femeia a fost eliberată pe cauțiune.

fetiță abandonată
O fetiță nou-născută abandoată de părinți

O astfel de infracțiune poate duce la o condamnare de până la cinci ani în China. Conform ultimelor statistici, aproximativ 100.000 de bebeluși sunt abandonați în această țară în fiecare an. Cu toate acestea, în realitate, puțini dintre părinți sunt pedepsiți, din cauza lipsei de aplicare a legii.

Galerie foto 
Citește și:

Protest anti-mască în Piața Universității! Peste 200 de persoane scandează împotriva ”dictaturii sanitare”: „Școli, nu lagăre!”

Ciclonul Ianos face ravagii în Grecia! Au fost înregistrate primele decese

Peta Ion, un bătrânel singur din județul Teleorman, are nevoie de tot ajutorul posibil: soția i-a murit, iar fiul l-a abandonat!

O nouă dispariție: Diana Nicoleta, în vârstă de 15 ani, a plecat de acasă și nu s-a mai întors

Guido și Maria au fost separați din cauza pandemiei, pentru prima dată în 70 de ani de căsnicie! Revedere emoționantă după 101 de zile

Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Cookies