VIDEO | Culiță Sterp, show total cu sute de oameni în jur!

Culiță Sterp pare să se bucure la maximum de momentele în care relaxarea cauzată de COVID-19 a fost permisă de Guver și, zilele trecute, cunoscutul cântăreț de muzică de petrecere s-a dat în stambă la o paranghelie de zile mari.

Autor: Calin Perian

In articol:

Culiță Sterp s-a bucurat la maximum de prima cântare pe care a avut-o după ce restricțiile impuse de autorități au fost ridicate parțial.

Citeste si: Anna Lesko și Culiță Sterp, în ipostaze incendiare în noul lor videoclip! Cum sună piesa „Ivanko”

Citeste si: Carmen de la Sălciua și Culiță Sterp au pățit ca Mario Fresh și iubita lui! Au fost agresați într-un club, iar ea a dezvăluit bilanțul bătăii: “Unul e desfigurat, iar un altul are hematom pe creier”

Citeste si: S-a aflat abia acum totul! Culiță, dezvăluiri din relația cu Plușica. ”Nimeni nu a știut! Se mutaseră împreună” EXCLUSIV

Și cum succesul lui e greu de stăvilit, Culiță Sterp a avut alături, la petrecerea la care a fost invitat spcial, la Pestiș, sute de oameni. Care, în ciuda COVID-19, animați la maximum de versurile lui Culiță Sterp, nu au mai ținut seama de niciun fel de ”abordare prudentă” și s-au strâns într-o horă de zile mari pentru a dansa pe melodia cântată de cunoscutul artist de muzică de petrecere.

Citeste si: Incendiar! Acuzații extrem de grave la adresa europarlamentarului Dragoș Benea!- bzi.ro

Mai mult decât atât, la un moment dat, cum petrecerea la care cânta Culiță Sterp s-a încins până peste poate, oamenii s-au înghesuit lângă cântăreț așa cum se întâmplă doar prin cluburile de pe Litoral, atmosfera devenind de-a dreptul sufocantă.

Culiță Sterp are un succes nebun la domnișoare

 

Culiță Sterp, divorțat de Carmen de la Sălciua, pare să se bucure la maximum de libertatea ”burlacului”, iar acum, pare-se, ste chiar flatat de atenția tuturor domnișoarelor. Cu toate acestea, a explicat acum ceva vreme, Culiță Sterp știe ce vrea de la o femeie. Și, sicer, nu este chiar puțin: ” Tu, mama, ești idealul meu de femeie! La fel vreau să fie si nevasta mea! La mulți ani încă o data! P.S.

Stiu că îți dorești si nepoți dar am așa o presimțire că nu mai durează mult si vei avea!”, spunea Culiță Sterp.

Carmen de la Sălciua și Culiță Sterp, divorț cu scandal, împăcare discretă și despărțire controversată

După ce au apărut primele imagini de la ziua de naștere de anul trecut ale frumoasei Carmen de la Sălciua, publicate în exclusivitate de WOWbiz.ro, în care Culiță Sterp părea să fie amfitrionul petrecerii, cei doi au refuzat să comenteze relația pe care o au timp de câteva săptămâni. Într-un final, după îndelungi negocieri, cei doi au recunoscut că sunt împreună. De altfel, au aflat reporterii WOWbiz.ro, între Culiță Sterp și Carmen de la Sălciua se purtau discuții, pe ascuns, cu câteva săptămâni înainte ca relația lor să se concretizeze.

”Carmen și Culiță vorbeau pe ascuns, la telefon. Bănuiesc că el a contactat-o pe Carmen, iar ea a fost fericită că s-a întâmplat așa. Au vorbit destul de mult, o făceau de fiecare dată când aveau câteva momente libere, de singurătate. Atunci au deschis discuția despre împăcare, iar Carmen i-a pus câteva condiții”, ne-a spus, în exclusivitate, o persoană apropiată din preajma celor doi.

Mai mult decât atât, pentru a o convinge pe Carmen de la Sălciua de intențiile sale cât se poate de onorabile, Culiță Sterp a făcut și o serie de gesturi care i-au dovedit artistei că nu se joacă. Dar cu toate acestea, Carmen de la Sălciua și Culiță Sterp nu au rezistat prea mult împreună și s-au despărțit de curând.

Distribuie pe:
Galerie foto 
Abonează-te pe

Citește și:

Gestul șocant făcut de Dani Oțil la nunta sa. Invitații au crezut că nu văd bine

Alex Velea s-a afișat cu noul look-ul. Incredibil ce schimbare a făcut iubitul Antoniei

Delia și Andra, fața în față. Cele două artiste pregătesc o colaborare senzațională: "Ce frumos se armonizează vocile"

Horoscop Zilnic Duminică 16 Mai 2021: Astăzi puteți simți o dorință puternică de a începe un nou proiect sau o nouă colaborare

Denise Rifai face ravagii. Unde sunt banii din conturile lui Nicolae Ceaușescu? Se va afla totul

SCANDAL MONSTRU! Final de drum pentru Gabriela Cristea și Tavi Clonda! Ce s-a întâmplat este complet neașteptat

Decizie șoc! A fost condamnat la închisoare. Acuzațiile sunt delicate

Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Cookies