[VIDEO] Cum a murit, de fapt, Elena Ceauşescu. Detaliul care s-a aflat abia acum

Detaliul care s-a aflat târziu despre moartea Elenei Ceauşescu. Mulţi credeau că ştiu adevărul despre momentul execuţiei dictatorilor, insa lucrurile par sa fie altfel.

Autor: A.M.
 
Nicolae Ceauşescu şi soţia lui, Elena, au fost asasinaţi pe 25 decembrie 1989. Puţini sunt însă cei care ştiu detalii despre execuţia care a avut loc chiar în ziua de Crăciun.
 
Fostul preşedinte al României şi Elena Ceauşescu au fost acuzaţi de: 
 
Genocid – peste 60.000
victime;
Subminarea puterii de stat prin organizarea de acţiuni armate împotriva poporului şi a puterii de stat. Infracţiunea de distrugere a bunurilor obşteşti, prin distrugerea şi avarierea unor clădiri, explozii în oraşe etc.
Subminarea economiei naţionale.
Încercarea de a fugi din ţară pe baza unor fonduri de peste un miliard de dolari depuse la bănci în străinătate.
 
 
Procesul celor doi soţi, Elena şi Nicolae Ceauşescu, a avut loc la Târgovişte şi a durat mai puţin de o oră. La sfârşit, cei doi au fost condamnaţi la moarte şi executaţi imediat.
 
Generalul Dan Voinea, procurorul care a întocmit rechizitoriul împotriva soţilor Ceauşescu, a dat câteva detalii despre execuţie.

 

 

 

 
”Lui Ceauşescu nu i-a fost frică de moarte, dar soţia lui a avut temere atunci, au luat-o pe sus, pur şi simplu, militarii care au legat-o la mâini. Acolo a leşinat, când au pus-o lângă zid şi au tras în ea fiind căzută pe jos.  
 
 
 
 
Însă el a primit execuţia în picioare. Primele rafale s-au tras la picioare, iar din reflex el a sărit în sus şi a căzut flectat pe spate”, şi-a amintit Dan Voinea, într-un interviu acordat pentru Libertatea.
 

 

Incredibil ce au găsit în gura Elenei Ceauşescu la deshumare

Elena şi Nicolae Ceauşescu au fost îngropaţi în decembrie 1989 în cimitirul Ghencea, la o distanţă de 20 de metri unul de celălalt. La cererea lui Valentin Ceauşescu şi a lui Mircea Oprean, fostul soţ al Zoiei Ceauşescu, în 2010, s-a făcut deshumarea celebrului cuplu.

După deshumare, însă, au fost îngropaţi împreună.

Interesant este că, la deshumare, Elena Ceauşescu a fost identificata după fişa dentară şi pe baza unei radiografii, în care se observa că pe lucrarea din aur a soţiei lui Ceauşescu avea gravate iniţialele E.C. Nicolae Ceauşescu, în schimb, a fost recunoscut imediat pentru că rămăşiţele sale, dar mai ales hainele cu care fusese îngropat au fost recunoscute.

 

 

Dacă Elena Ceauşescu a leşinat chiar înainte să fie executată, partenerul său de viaţă a încercat să rămână cu capul sus în faţa celor care i-au împuşcat.

Dorin Cârlan, unul dintre membrii plutonului de execuţie care l-a împuşcat pe Nicolae Ceauşescu şi soţia sa, Elena, a vorbit la un post de televiziune despre ultimele secunde de viaţă ale foştilor conducatori.

Potrivit lui Dorin Cârlan, ultimele cuvinte ale lui Nicolae Ceauşescu au fost: "Traiască Republica Socialistă România liberă şi independentă! Moarte trădătorilor! Istoria mă va răzbuna!", după care a început să cânte un fragment din "Internaţionala".

 

 

Elena Ceauşescu, un adevărat magnet pentru bărbaţi

 

După moartea dictatorului Nicolae Ceauşescu şi a soţiei lui, Elena, mai multe persoane au povestit că prima doamnă a fost un adevărat magnet pentru bărbaţi, deşi nu era o femeie frumoasă. Interesant este că idilele acesteia au continuat, se pare, şi după ce Lenuţa Petrescu, pe numele său de fată, s-a căsătorit cu "fiul poporului".

Prima iubire a Elenei Ceauşescu ar fi fost un tânăr pe care l-ar fi cunoscut în satul natal, tatăl naistului Gheorghe Zamfir, din Vişina. Ar fi avut o scurtă relaţie, şi bărbatul a plecat la Bucureşti, unde s-a angajat chelner. Elena a venit după el, dar tânărul a respins-o, aşa că a rămas în Capitală, unde s-a implicat în mişcarea comunistă, apoi l-a cunoscut pe Nicolae Ceauşescu.

Înainte de a se mărita, când Ceauşescu era în închisoare, iubita lui la acea vreme ar fi avut o aventură cu un soldat neamţ şi a fost surprinsă în fapt chiar de o rudă a celui care avea să devină dictator. Mai mult decât atât, se pare că pe lista ei de cuceriri s-ar fi aflat nimeni altul decat Marin Ceauşescu, chiar fratele "fiului poporului". Povestea lor s-a încheiat însă când bărbatul a plecat în armată.

Ei bine, pasionala femeie nu şi-a schimbat comportamentul nici după ce a devenit, cu acte în regulă, doamna Ceauşescu. Între ea şi medicul familiei Abraham Schechter, şi el căsătorit, s-a înfiripat o idilă şi din câte s-a povestit, cei doi făceau gesturi tandre în faţa personalului reşedinţei Ceauşescu.

Eftimie Iliescu, unchiul lui Ion Iliescu, este un alt nume care s-ar afla pe lista legăturilor amoroase ale Elenei, lista de unde nu lipseşte nici...generalul Victor Stănculescu.

Toate cele de mai sus au fost povestite de fostul aghiotant al lui Ceauşescu, Nicolae Stan, pentru Evenimentul Zilei, în 2011, iar informaţiile au fost preluate de majoritatea publicatiilor din România.

Distribuie pe:
Galerie foto 
Abonează-te pe

Citește și:

Fosta iubită a lui Nicu Ceauşescu s-a certat cu Monica Pop: "De ce ne jigniţi?"

Cântăreaţa de muzică populară care nu s-a mai tuns de 13 ani este născută in acelaşi sat cu Nicolae Ceauşescu! Maria Olteanu are 27 de ani FOTO

Ce au gasit legistii in gura Elenei Ceausescu! Sotia dictatorului a fost identificata dupa un detaliu incredibil

Horoscop 6 Octombrie 2022. O zi a deciziilor și a schimbărilor

Se întâmplă chiar acum lângă România! NATO a luat decizia

Beni nu a fost prezent la nunta Getuței Sterp. Mama Geta a clarificat situația în timpul petrecerii

Examenul de permis se schimbă! Vești de ultima oră din Parlament

Reghecampf, situație din ce în ce mai dificilă – Antrenorul este la un pas să își piardă slujba, din nou

Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Cookies