VIDEO | De Revelion, Liviu Varciu a mimat un cuvant... obscen!  Vezi despre ce e vorba si cum a reusit

Petrecerea de Revelion a Kanal D va fi una de pomina! Vedetele au facut show si promit sa va binedispuna in noaptea dintre ani!##VIDEO135482##

Distribuie pe:

Autor:

fara descriereGazda showului de Revelion de la Kanal D, Cove, a provocat vedetele invitate la tot felul de concursuri traznite! La un moment dat, cei prezenti au jucat un fel de "Mima"! Printre cartonasele completate cu termeni era si unul pe care scria "SULA"! Nici unuia dintre concurenti nu i-a picat respectivul cartonas, insa Liviu Varciu l-a vazut la un moment dat aruncat pe jos!
"Bai! Ia ma, cui i-a picat sula?! Cum poti ma sa mimezi asa ceva?!", a intrebat Liviu caruia i s-a cerut sa faca totusi acest lucru.
fara descriere"Pai sula e un obiect care se foloseste in tricotaj!",a zis Liviu. "Nu ma! E un obiect care da gauri in piele!", i-a raspuns Cove, in timp ce Liviu se chinuia sa arate fara sa scoata vreun sunet cum se tricoteaza cu... sula!
Pentru mai multe momente amuzante, va asteptam la "Celebrity show de Anul Nou", incepand cu ora 22.00, in ziua de 31 decembrie, numai la Kanal D!

Galerie foto 
Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Setari de confidentialitate