VIDEO | Dubla crimă din Satu Mare. Femeile, ucise pentru 4.000 de euro. Criminalii sunt în libertate

Crimă oribilă în nordul țării, pentru un jaf de 4.000 de euro. Două femei au fost găsite fără suflare în casă, după ce au fost vizitate de niște vânzători ambulanți de plăpumi. Întreaga comunitate locală este în stare de șoc, iar oamenii spun că asemenea nenorocire nu s-a întâmplat vreodată la ei în sat. Inițial, bănuiți au fost chiar cei doi vânzători ambulanți, care au fost și reținuți, dar cercul suspecților a fost extins apoi de către anchetatori.

Autor: D.S.

Cele doua victime, in varsta de 53, respectiv 65 de ani erau bune prietene si se vizitau adesea. Le chema Ana pe amândouă și erau prietene de când se știau.

Impreuna erau si cand la poarta uneia dintre ele au venit doi barbati care vindeau plapumi, iar femeile i-au lăsat în casă, obișnuite să vadă comercianți ambulanți prin sat.

Ce s-a întâmplat apoi e greu de spus, iar anchetatorii urmăresc acum mai multe piste.

Inițial, toată lumea a crezut că vânzătorii sunt suspecții, cert este că soțul uneia dintre femei a început s-o caute prin sat, când a văzut că nu mai vine acasă.
În poarta casei unde s-a petrecut crima, bărbatul s-a întâlnit cu vânzătorii ambulanți, despre care spune că i-ar fi cerut bani pentru o plapumă.

În cele din urmă, cumnatul uneia dintre femei a fortat un geam si a reusit sa intre- când a văzut nenorocirea a sunat imediat la 112.

Citeste si: “Eu am leșinat.” Oana Lis, mușcată de o haită de 20 de câini- kfetele.ro

Criminaliștii le-au găsit pe victime una peste alta, acoperite cu o pătură, iar pe trupuri le-au descoperit urme de violență.

Citeste si: Raportul FBI a reaprins speranțele familiei Melencu: „Luiza trăiește!”

Surse din anchetă spun că în vizor a fost luat un vecin al femeilor, recidivist de fel, iar motivul a fost jaful. Vecinii știu că erau bani în casă, cam 4.000 de euro.

Cei doi vânzători au fost reținuți repede de poliție, într-o localitate apropiată, după ce un vecin a reușit să vadă numărul de înmatriculare al mașinii în care se aflau.

Au fost eliberați de dimineață, dar nu înainte de a fi puși să facă o reconstituire. Cei doi susțin că nici măcar n-ar fi intrat în casă.

Întreg satul e în stare de șoc, mai ales că e o comunitate mică, de oameni care se cunosc și se înțeleg bine.

Cercetările continuă, iar anchetatorii spun că au un cerc mai larg de suspecți.

 

Distribuie pe:
Galerie foto  Urmatorul articol
Abonează-te pe

Citește și:

Raportul FBI a reaprins speranțele familiei Melencu: „Luiza trăiește!”

A ascuns o cameră video în casă. Când a văzut înregistrarea, a izbucnit în plâns. „Era cea mai bună prietenă a mea! Mi-a frânt inima!”

Fata de suflet a Ilenei Ciuculete, mesaj incredibil după decesul lui Cornel Galeş: “Voi ăştia care fugiţi după avere, aţi observat că sicriul nu are buzunare?”

Oana Roman a plecat din apartamentul în care a locuit 7 ani cu soțul ei! Imagini surprinse recent de paparazzii WOWbiz.ro VIDEO EXCLUSIV

DOLIU NAȚIONAL: A murit unul dintre cei mai mari actori din ROMÂNIA

„Sunt o femeie tânără.” Denisa Filcea, judecată pentru ținuta pe care a purtat-o

Prognoza pentru următoarele ore. Vremea rea se menține în weekend

Fata de suflet a Ilenei Ciuculete, mesaj incredibil după decesul lui Cornel Galeş: “Voi ăştia care fugiţi după avere, aţi observat că sicriul nu are buzunare?”

Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Cookies