VIDEO. După ce și-a pierdut toți banii la jocuri, un bărbat din Timișoara a luat-o la bătaie pe casieră. Cu câți bani a fugit

Un bărbat s-a supărat atât de tare că și-a pierdut toți banii la jocuri de noroc, încât și-a vărsat toți nervi cu pumnii.

Distribuie pe:

Autor: C.G.

Cum a reacționat un bărbat, după ce și-a pierdut banii la jocuri


In articol:

Un bărbat și-a pierdut toți banii la jocuri de noroc, în Timișoara. Supărat și sub influența băuturilor alcoolice, a revenit a doua zi să-și „ia banii înapoi”. A început să devină violent și a bătut-o cu bestialitate pe angajata sălii de jocuri.

Întreaga scenă a avut loc sâmbătă seară, într-o sală de jocuri din Timișoara. Bărbatul a intrat nervos și beat în sală și a început să o lovească pe angajată. Femeia a încercat să se ascundă într-o cameră, dar tâlharul s-a întors și mai supărat, a lovit ușa cu picioarele și a reușit să intre peste femeie.

Bărbatul de 47 de ani era client fidel al sălii de jocuri și a mai fost la sală și vineri, atunci când a pierdut toți banii la aparate, relatează tion.ro.

 

Tâlharul a plecat cu 20.000 de lei

Bărbatul în vârstă de 47 de ani a venit în sala de jocuri fără niciun ban și a plecat cu 20.000 de lei. El a fost prins de polițiști după cateva ore.

Citeste si: Jador, eliminat de la Puterea Dragostei. A plecat cu lacrimi în ochi VIDEO

Citeste si: Temperaturile cresc iar peste limita normală. Ce vreme ne așteaptă în următoarele zile

Citeste si: Tatăl Danielei Crudu a aflat de la reporteri că fiica lui a fost mutilată în bătaie de iubitul croat! Nelu Crudu, declarații halucinante: "Nu știu nimic de ea și nici de nenorocitul ăla"

Tâlharul a fost în sala de jocuri două zile la rând. Vineri seara a pierdut cea mai mare parte din bani la aparate, iar sâmbătă seara s-a întors și a mai jucat o sumă foarte mică. La un moment dat a chemat-o pe angajată să îi alimenteze un aparat cu credit, iar mai apoi a devenit foarte periculos și agresiv.

Cum a reacționat un bărbat, după ce și-a pierdut banii la jocuri

Cine este atacatorul din sala de jocuri

Familia din care provine tâlharul nu este necunoscută polițiștilor. Bărbatul de 47 de ani a fost ușor identificat de polițiști, el fiind Angel Radu, tatăl unui cunoscut hoț de buzunare din Timișoara. Fiul său se numește Gimi Boț. (Citeste si: Atac armat într-o sală de jocuri: nouă morți și doi răniți)

Aproape toată familia agresorului este certată cu legea, nu mai puțin de șapte dintre ei au fost reținuți sau arestați în anul 2017, arată sursa citată.

 

 

 

Galerie foto  Urmatorul articol
Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Setari de confidentialitate