VIDEO Elena Hueanu traieste un adevarat cosmar! Modelul a fugit din tara de frica iubitului care o bate: "Mi-a dat mesaj ca imi ia copilul pentru ca am facut povestea publica"

Elena a marturisit ca fostul ei iubit, Cristi, o terorizeaza de cand a ramas insarcinata si ca de frica lui, satula de bataie, a fugit in Germania unde isi creste linistita copilul.##VIDEO134691##

Distribuie pe:

Autor: I.M.D.

"Am avut operatia deschisa pana la 4 luni, am facut infectie si eu trebuia sa le fac pe toate. Trebuia in mod normal sa stau la pat, nu sa imi car copilul si sa fac treaba. Iubitul meu mi-a fost alaturi, dar imi e teama sa nu se razbune pe mine. Imi e frica sa nu imi ia fata sau ca micuta sa nu ramana fara ambii parinti. Nu ma ameninta cu moartea, era foarte agresiv, ma lovea. Dupa Teo Show am primit mesaje in care ma ameninta ca imi ia copilul pentru ca am facut publica povestea. Insa am dovezi si martori, stie si el bine asta. Nu am de ce sa mint. fara descriere

Bea si nu isi dadea seama de ce face. I-am dat o sansa. I-am cerut si sprijin financiar la un moment dat si de acolo a pornit tot. Foarte rar imi platea ceva in casa, dar si atunci imi cerea banii inapoi. Imi facea lista cu banii pe care eu ii datorez. Eu nu i-am dat niciodata motiv de gelozie, imi striga ca ma duc sa ma culc cu altii desi eu eram afara sa plimb fetita la 2 saptamani de la nastere. Ce i se parea iesit din comun la putin alcool era de scandal. Eu am plecat cu semnatura de la el. Vreau sa imi spuna mie Cristi daca mint cu tot ce spun.

Predau engleza si matematica aici pentru un venit. Mai am doua modele pe care as vrea sa le impresariez", a spus Elena Hueanu pentru WOWbiz.


Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Setari de confidentialitate