Vedete

VIDEO F Charm a dat lovitura cu piesa "Nu iese fum fara foc"! Melodia i-a cucerit pe internauti! Ascult-o si tu AICI!

novalue

Distribuie pe:

Autor: D.F.C.


“Departe de tine”, “Aproape de tine”, “30 de grade”, “Cod Rosu”, “Mama” sunt doar cateva dintre piesele cu care F.Charm a reusit sa adune cateva zeci de milioane de vizualizari pe YouTube, insa, cel mai nou single al lui “Nu iese fum fara foc”, un featuring cu Caitlyn le-a “depasit”pe toate. Cantaretul explica si care este cheia succesului piesei care in doar trei saptamani are 4 milioane de vizualizari.

“Nu iese fum fara foc” este cea mai matura piesa pe care am compus-o si cantat-o pe subiectul unei relatii. Probabil succesul ei si aceste milioane de accesari sunt rezultatul faptului ca oamenii se regasesc si rezoneaza cu ceea ce transmit. Este piesa cu cea mai rapida ascensiune, ajungand sa adune cate 1 milion de vizualizari in mai putin de o saptamana.

"Acest fapt nu poate decat sa ma bucure si sa ma motiveze, in primul rand pentru ca exista oameni care inteleg si se regasesc in piesele cu mesaj. Niciodata nu am crezut in “piesa cu reteta” pentru a avea priza la oameni, drept pentru care mereu am facut ceea ce am simtit si asa voi face si de acum inainte, pentru ca indiferent de trendul sau curentul muzical o piesa in care asezi sentimente nu are cum sa nu trezeasca sentimente”, ne-a declarat F.Charm.

Galerie foto 
Setări confidențialitate