VIDEO | Imagini de colectie cu doi dintre cei mai talentati actori de comedie de la noi! Bobonete si Bendeac au pus tara la cale, la un pahar de sprit

Mihai Bobonete si Mihai Bendeac s-au aflat la un moment dat intr-o lupta pasionanta pentru suprematia in audiente a posturilor la care lucrau. ##VIDEO241112##

Distribuie pe:

Autor: Alina Radulescu

fara descriere

Razboiul s-a incheiat in momentul in care Bendeac a fost dat afara de la Antena, episod care i-a prilejuit actorului din Las Fierbinti o luare de pozitie interesanta, la vremea respectiva, pe propria pagina de socializare:

"Wtf?Tv News:
"IComedy si Bendeac suspendati de BOR si Patriarhul Ăl Mare."
Deci totul e admis pana la mistoul de Ninja Alb.
Nu ma uit la emisiunea cu pricina dar nici nu-mi place de preafericiti, insa Bendeac a luat-o in ficat direct de la cei ce nu fac niciun rau!
Acum sa vedem ce se mai intampla.
Pana la urmatoarea relatare va doresc tutulor Moaşte Fericit!!!"

fara descriereDin mesaj reiesea vag ca "Bobita" din Las Fierbinti nu prea il avea la inima pe Bendeac, dar actorul a vrut totusi sa-si arate solidaritatea cu colegul sau de breasla, inlaturat destul de dubios din show-ul de comedie cu o priza destul de buna la public.

Timpul a trecut, Bobonete si Bendeac nu mai au niciun motiv sa fie rivali, ba din contra, se pare ca cei doi pun la cale impreuna un proiect interesant. Paparazzi i-au surprins zilele trecute pe cei doi la un pahar de vin, la o terasa din Centrul Vechi, patronata de Razvan Munteanu, iubitul Deliei Matache. Dupa cateva discutii de protocol, Razvan s-a retras lasandu-i pe comedianti sa dezbata in liniste, in fata unui pahar de vin alb, atent selectionat, soarta "stand-up comedy-ului romanesc".

 

Galerie foto 
Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Setari de confidentialitate