WOW

VIDEO Imagini de la accidentul in care a fost implicat George Clooney. Actorul a fost aruncat aruncat sase metri in aer

Distribuie pe:
  • icon facebook
  • icon email

Autor: A.M.


VIDEO Imagini de la accidentul in care a fost implicat George Clooney. Actorul a fost aruncat aruncat sase metri in aericon photo

George Clooney a fost implicat intr-un accident in timp ce se afla pe scuterul sau. Accidentul s-a produs in timp ce se afla in Sardinia, atunic cand actorul a intrat cu scuterul intr-un vehicul.


Imaginile surprinse de camerele de supraveghere de pe strada au fost facute publice.

Potrivit libertatea.ro, in imagini se observa momentul impactului. George Clooney nu a avut cum sa evite masina si nici impactul.

Soferul vinovat este un barbat in varsta de 65 de ani care a marturisit ca in momentul impactului a fost orbit de razele soarelui si nu a mai vazut nimic.

George Clooney a fost transportat la spital. Starea lui este stabila, insa urmeaza o perioada de recuperare de aproximativ 3 saptamani pentru el.

Titlu secțiune

Știrile WOW

HOT pe facebook ACUM!

Madalina Manole, victima unor criminali in serie?! Noi amanunte in bizara teorie a legaturii dintre artista si serviciile secreteicon photo

Stiri

Madalina Manole, victima unor criminali in serie?! Noi amanunte in bizara teorie a legaturii dintre artista si serviciile secrete

Botosaneanul care a lansat in spatiul public ipoteza asasinarii Madalinei Manole de catre serviciile secrete sustine ca a fost el insusi victima acestora.

Titlu secțiune