VIDEO | Imagini șocante cu momentul în care Mădălin s-a sinucis! Bărbatul s-a împușcat mortal într-un poligon

Scenele șocante care s-au derulat în poligonul privat din Constanța au fost surprinse de camerele de supraveghere.

Distribuie pe:

Autor: A.B.G.

Marinarul - căzut în depresie - a profitat de neatenția instructorului și s-a împușcat mortal. Secvența violentă a venit la scurt timp după ce o rudă a bărbatului a sunat la 112 și a averizat că el se va sinucide. Atenție, sunt imagini și detalii cu un puternic impact emoțional.


In articol:

VIDEO | Imagini șocante cu momentul în care Mădălin s-a sinucis, în poligon

Scena teribilă în care bărbatul de 41 de ani și-a încheiat brutal socotelile cu viața a fost filmată de camerele de supraveghere din poligon. Sunt imagini extrem de violente și nu pot fi difuzate în întregime. Mădălin - de profesie marinar - s-a dus ieri să tragă la țintă și se poate observa că - până să recurgă la gestul inexplicabil - a descărcat 49 de cartușe. La un moment dat - însă - când instructorul îi dădea indicații unei alte persoane - el a îndreptat pistolul la tâmplă.

Citeste si: Caz șocant la Vaslui. Un bărbat, acuzat că a furat un cadavrul de la morgă pentru a pune mâna pe banii de înmormântare

Citeste si: Accident de proporții pe autostradă. Un bărbat și-a pierdut viața, doi copii și un adult în stare gravă

Citeste si: Nelson Mondialu probleme grave în familia lui: „Nu știu cine a lăsat-o însărcinată!”

Bărbatul nu a murit pe loc

A fost chemată o ambulanță care l-a dus în grabă la spital - în comă. Din păcate - în această dimineață s-a stins.

Apropiaţii susţin că în ultima vreme intrase în depresie. Încă nu sunt clare frământările ce l-au împins la gestul extrem - dar rudele știau ce avea de gând să facă. Ba chiar cineva a sunat la 112 și i-a spus dispecerului că Mădălin intenţionează să îşi pună capăt zilelor. Din păcate - nu l-a putut nimeni opri. El a lăsat - se pare- și un bilet de adio!

 

Galerie foto 
Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Setari de confidentialitate