VIDEO| Kinga Sebestyen a reusit imposibilul! Cu ajutorul antrenamentelor de kangoo jumps si sub indrumarea ei, Julie Mayaya a slabit 16 kilograme in doar 6 saptamani. Afla la ce greutate se vor opri!

Julie Mayaya, castigatoarea sezonului 2 a unui show de talente a bifat recent o performanta demna de admirat. Cu ajutorul celebrei antrenoare de fitness, Kinga Sebestyen, cantareata a topit ca prin minune 16 kilograme ai a inceput sa isi remodeleze corpul.

Distribuie pe:

Autor:

Julie Mayaya a urmat programul de slabit Fat Burning, inventat de celebra instructoare de kangoo si, in prezent, se declara deosebit de incantata de rezultate. In luna martie, artista a fost invitata si a acceptat sa mearga in vizita in Congo, la rudele din partea tatalui sau, intr-o vacanta in care a putut sa se bucure de toate bunatatile traditionale care se fac in tara parintelui ei. La intoarcerea in Romania, Julie a constat ca rasfatul culinar se regasea in acul cantarului, care ii indica 4-5 kilograme in plus fata de greutatea cu care plecase.

Citeste restul pe kfetele.ro si vizioneaza ora de antrenament a lui Julie Mayaya si afla de la Kinga Sebestyen ce inseamna si cum te pregatesti pentru un antrenament de kangoo jumps!

Galerie foto 
Clipul zilei pe WOWBIZ.RO: