VIDEO | Mandruta are mare rabdare, printre galantare. Vezi cat de delicat a fost omul de televiziune la o banala sesiune de cumparaturi cu sotia

In ciuda faptului ca a trecut printru real moment de cumpana in casnicia sa, Lucina Mandruta isi duce mai departe cu succes relatia cu sotia Ioana ##VIDEO228600##

Distribuie pe:

Autor: Alina Radulescu

fara descriereAsa cum marturisea cu ani in urma, Mandruta se declara un bun gospodar. Paparazzi WOWbiz.ro pot depune marturie prin seria de materiale pe care a realizat-o de-a lungul timpului cu vedeta de televiziune surprinsa la cumparaturi, adeseori seara, sau sambata. Din cauza programului incarcat, se poate supune ca aceste banale sarcini administrative i-au tinut loc de-a lungul timpului unor iesiri romantice la restaurant, sau la un teatru, cu consoarta.

Lucian ajunge foarte tarziu acasa si noroc cu magazinele de profil cu program prelungit, dar si cu rabdarea sotiei, care a ajuns sa se bucure de clipele petrecute alaturi de sot si la o banala iesire la supermarket.

Dupa ce au studiat atent marfa si au umplut atent aproape jumatate de cos, Ioana si Mandruta al ei au mers agale catre casa de marcat. Acolo, cum e si normal intr-o relatie sanatoasa, Lucica a scos cardul si a achitat elegant costul intregii operatiuni, iar cei doi s-au grabit sa ajunga acasa, pentru a mai prinde cateva momente libere si relaxante alaturi de cei trei copii pe care ii au impreuna.


Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Setari de confidentialitate