VIDEO! "Razboiul" dintre Mitica Dragomir si Gino Iorgulescu nu e de ieri, de azi! Vezi cand s-au "ciocnit" pentru prima data cei doi oameni de fotbal

Mitica Dragomir a fost "detronat" dupa 17 ani de la conducerea Ligii profesioniste de fotbal. Postul sau a fost ocupat de Gino Iorgulescu. Actualul sef al LPF vizeaza acest post de ani buni, in anul 200 avand loc o confruntare "istorica" intre cei doi, intr-o emisiune televizata in direct!

Distribuie pe:

Autor:


Gino Iorgulescu, actualul sef al Ligii profesioniste de fotbal, nu isi doreste sa conduca LPF de ieri, de azi! El a vizat postul lui Mitica inca de acum 13 ani, insa Dragomir s-a tinut tare in tot acest timp.
fara descriereMitica Dragomir a pierdut, dupa 17 ani, sefia LPFPrima confruntare dintre cei doi a avut loc chiar in anul 2000 inainte de alegeri intr-o emisiune televizata, in direct. Mai exact, in celebrul talkshow gazduit de Marius Tuca.
Cei doi au fost prezenti in acelasi studio, insa au evitat o cearta, desi Mitica era fiert si acuza chiar o conspiratie!
fara descriereGino Iorgulescu dorea sa conduca LPF inca din anul 2000Lucrurile au degenerat atunci cand in direct a intrat Giovani Becali. Mitica i-a spus din start ca el si fratele sau doresc sa-l indeparteze de la LPF, fiind in spatele lui Iorgulescu. Mai mult, Dragomir a insistat pe faptul ca Becali ar fi distrus mai multe echipe de fotbal la acea vreme. Amuzat si jovial, Ioan Becali i-a replicat scurt: "Noi avem banii lui Ceausescu, cei pe care nu ai pus tu mana, Mitica!" Dragomir a continuat cu acuzele, spunand ca Becali a plecat in strainatate la furat pe vremea comunistilor si ca dupa 1989 s-a intors in tara pentru a continua jaful. Becali i-a raspuns de fiecare data, relaxat, intr-o maniera mai eleganta, lucru care l-a facut pe Mitica sa se enerveze mai tare.

Anul acesta, Gino Iorgulescu a reusit pana la urma sa castige sefia LPF, concurentul sau fiind acelasi... Mitica!

Galerie foto 
Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Setari de confidentialitate