VIDEO | Ruptura intre parintii lui Ionut, copilul ucis de maidanezi, si bunica? Au mers separat la mormantul copilului

Sambata s-au implinit doua luni de la moartea tragica a lui Ionut, baietelul de doar patru ani ucis de maidanezi in apropierea Parcului Tei din Capitala! Micutul era atunci impreuna cu bunica, iar aceasta merge acum la mormantul nepotelului separat, fara parintii ingerasului!##VIDEO118274##

Distribuie pe:

fara descriereIonut avea doar patru anisoriDesi sambata s-au facut doua luni de la tragedia din Parcul Tei cand Ionut a fost ucis de caini, parintii si bunica micutului au venit separat la comemorarea ingerasului de la Cimitirul Sfanta Vineri din Capitala!  Este evident faptul ca intre batrana, care la momentul tragediei se afla si ea in parc cu Ionut, si parintii copilului este o relatie foarte incordata, sau chiar o ruptura!

“Sambata au fost doar parintii si bunicii lui Ionut din partea doamnei. Bunica lui Ionut care a fost cu el in parc a venit azi (n.r. – duminica), separat”, ne-a spus o ingrijitoare din cimitirul unde este inmormantat Ionut!

fara descriereBunica lui Ionut a fost foarte multa vreme in stare de socPe data de 2 septembrie, pe un teren lipit de Parcul Tei, Ionut Anghel in varsta de doar patru anisori a fost ucis de o haita de caini fara stapan. Copilul se afla in parc impreuna cu bunica lui, din partea tatalui, Aurica Anghel, femeia care vine acum separat de fiul si nora ei la mormantul lui Ionut.

fara descriereParintii lui Ionut, sfasiati de durereDecesul copilului a fost cauzat de hemoragia externa, pe corpul copilului fiind gasite sute de plagi, declara in 3 septembrie  medicul care a facut autopsia, Abdo Salem, de la Institutul Naţional de Medicina Legala. Medicul a mai precizat atunci ca doar pe talpile copilului de patru ani nu au fost gasite plagi, restul corpului fiind cu sute de muscaturi de caini!

Video:  I.P.

Galerie foto 
Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Setari de confidentialitate