VIDEO | Scene șocante surprinse la metrou! Tânăr încătușat de polițiști și luat cu forța din tren pentru că nu purta masca corespunzător

Un tânăr a fost încătușat la stația de metrou Unirii din București pentru că nu purta masca de protecție în mod corespunzător.

Distribuie pe:

Autor: A.B.G.

fara descriere


In articol:

Pandemia de coronavirus a impus măsuri drastice, iar forțele de ordine, se pare că abuzează de puterea pe care o prin lege. Este vorba de o scenă șocantă care a fost filmată astăzi la metroul bucureștean.
Un tânăr a fost imobilizat cu forța din simpul fapt că nu purta masca de protecție corespunzător.

Citeste si: Cine este Iosefina Pascal, organizatoarea protestului anti-mască și „dictaturii sanitare” din Piaţa Victoriei

Din primele informații, se pare că bărbatul a refuzat recomandările făcute de patrula de poliție, moment în care acesta a fost scos forțat din vagonul de tren și a fost încătușat. Într-un video care circulă pe internet se aude cum bărbatul urla la propriu de durere și imploră să fie lăsat în pace.

Citeste si: Maia Morgenstern e disperată că prostia i-a invadat viața: „Atunci am preferat s-o fac pe proasta”

Oamenii care se aflau în metrou în acel moment, s-au revoltat și au încercat să-i înduplece pe polițiști, însă fără niciun rezultat. Bărbatul care a suprins întreaga scenă încerca să-l încurajeze pe tânărul încătușat și îi spunea să nu se mai zbată, însă tânărul încerca în continuare să scape din mâinele jandarmilor. 

fara descriere

Citeste si: Noi reguli in Centrul Vechi al Capitalei. Ce distanta va fi intre terase si ce nu mai au voie sa faca oamenii

Ce au spus oamenii legii despre situația șocantă petrecută la metrou

„În data de 13.03.2020, în jurul orei 10:50, patrula mixtă de ordine publică care executa serviciul în zona stației de metrou Piața Unirii 2 au interceptat un bărbat care purta mască de protecție necorespunzător. La recomandarea patrulei mixte de a purta în mod corect masca de protecție, persoana în cauză a devenit recalcitrantă și a fugit pe scările care duc spre metrou, urcând în trenul care ducea în direcția Tineretului.

fara descriere

S-a procedat la urmărirea celui în cauză, iar în momentul imobilizării, acesta a opus rezistență, devenind agresiv cu forțele de ordine. S-a procedat la imobilizarea persoanei și conducerea acesteia la sediul Poliției Metrou, în vederea indentificării și dispunerii măsurilor legale.”, se arată într-un comunicat, potrivit Antena 3.

Galerie foto 
Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Setari de confidentialitate