VIDEO! Se vede ca Jean de la Craiova a castigat “Dansez pentru tine”! Uite ce lectii le da celor mai frumoase fete la “Revelionul Kanal D”!

Mare petrecere mare la “Revelionul Kanal D”! Printre invitati se numara si simpaticul manelist Jean de la Craiova care va canta, va dansa si va face cele mai tari poante alaturi de ceilalti petrecareti!##VIDEO138096##

Distribuie pe:

Autor:

fara descriereNu degeaba a fost unul dintre marii castigatori ai concursului “Dansez pentru tine”, unde a cucerit publicul cu figurile lui de dans, dar si cu celebra vorba “Va pupa Jean”.

Jean nu a uitat ce a invatat de la profesionisti, iar acum le da lectii fetelor frumoase care participa la “Revelionul Kanal D”! Celebrul manelist le invita la dans, pe rand, pe toate fetele frumoase de la petrecerea dintre ani si le da lectii. Le arata cum sa tina spatele si care sunt pasii de dans pentru fiecare melodie in parte.

Printre ceilalti invitati care vor face super-show in noaptea dintre ani se numara Liviu Varciu, Ana Maria Barnoschi, Axinte, Vali Vijelie, Crina Matei, Andrea Banica si multi, multi altii!

Asadar, nu ratati marea petrecere de Revelion de la Kanal D!


Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Setari de confidentialitate