Video socant! Polițiștii care verificau declarațiile pe propria răspundere, atacați cu pietre în Hunedoara

Poliţiştii care verificau respectarea ordonanţelor militare, într-un cartier din municipiul Hunedoara, au fost atacaţi cu pietre, după ce au legitimat un bărbat băut, care nu avea declaraţie pe propria răspundere.

Distribuie pe:

Autor: C.G.

Polițiștii care verificau declarațiile au fost atacați cu pietre


In articol:

Potrivit Inspectoratului de Poliţie al Judeţului Hunedoara, sâmbătă seară, a avut loc un conflict în cartierul Micro 7 din municipiul Hunedoara.

“Intervenţia poliţiştilor era una de verificare a respectării deplasării spaţiul public pe parcursul stării de urgenţă. Aceştia au identificat o persoană aflată sub influenţa băuturilor alcoolice, care ar fi fost introdusă întruna dintre autospecialele de poliţie, întrucât nu a avea asupra sa documentele prevăzute de lege şi, mai mult decât atât, era recalcitrantă, moment în care o parte dintre cei prezenţi în zonă au devenit violenţi la adresa poliţiştilor”, au precizat reprezentanţii IPJ Hunedoara.

Poliţiştii au fost atacaţi cu pietre şi alte obiecte contondente de mai multe persoane din respectivul cartier, rude şi cunoscuţi ai bărbatului care era legitimat. 

Citeste si: Nelu Bălășoiu, în comă, după ce a fost testat pozitiv cu COVID-19: "Haideți să ne rugăm ca Dumnezeu să facă o minune"

Citeste si: Lumina Sfântă de la Ierusalim a ajuns în România! Ce măsuri de protecție au fost luate

Citeste si: Lui Mihai Bendeac i-a cedat inima. Cine a produs anunțul neașteptat

În urma acestor incidente, în cartierul Micro 7 din municipiul Hunedoara s-au deplasat mai multe echipaje de Poliţie şi Jandarmerie. Oamenii legii au tras şi un foc de armă în plan vertical pentru aplanarea conflictului. 

Trei persoane au fost reţinute, iar două autospeciale au fost avariate

Trei dintre persoanele care au luat parte la aceste incidente au fost deja reţinute şi au fost duse la sediul poliţiei, urmând a fi audiate cu privire la comiterea infracţiunilor de ultraj tulburarea ordinii şi liniştii publice şi distrugere. În timpul intervenţiei poliţiştilor două dintre autospecialele de poliţie au fost avariate. 

Polițiștii care verificau declarațiile au fost atacați cu pietre

După intervenţia poliţiştilor şi jandarmilor, toate persoanele din zona respectivă s-au retras în locuinţe, iar situaţia a revenit la normal.

Echipajele de ordine publică au rămas în continuare în zonă pentru a preveni orice alte incidente.

 

Galerie foto  Urmatorul articol
Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Setari de confidentialitate