Un copil de 7-8 ani din Teleorman, la volanul mașinii tatălui său!
Un copil de 7-8 ani din Teleorman, la volanul mașinii tatălui său!

Actualitate

Video | Un copil de 7-8 ani din Teleorman, la volanul mașinii tatălui său! Un vecin a filmat totul

Un copil în vârstă de 7-8 ani din Teleorman a fost filmat la volanul unei mașini. Copilul a susținut că tatăl lui știe că el a plecat cu mașina pe ulițele satului

Un copil de 7-8 ani din Teleorman, la volanul mașinii tatălui său!
Un copil de 7-8 ani din Teleorman, la volanul mașinii tatălui său!

Un video cu un minor din Teleorman în vârstă de 7-8 ani a devenit viral pe rețelele de socializare. Minorul din comuna Putineiu se urcase la volanul mașinii tatălui său și conducea nestingherit prin sat. Pe scaunul din dreapta se afla un alt minor, un prieten de-al „șoferului”.

Citeste si: Secretul rușinos al Deliei Matache. Mama ei a spus totul fără nicio jenă

Oprit de un vecin care a observat că la volan este un copil, l-a întrebat dacă tătăl lui știe ce face el în acele momente.

„Taică-tu știe unde ești?", întreabă barbatul care filmează, fără însă să-l dea jos pe băiat de pe locul șoferului.

Citeste si: Revoltă la Ploiești. Zeci de muncitori au ieșit în stradă să își ceară banii

Filmarea a ajuns și în ochii polițiștilor care fac cercetări sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de încredințarea unui vehicul pentru care legea prevede conducerea doar cu permis și conducere fără permis pe drumurile publice, potrivit Observator.

Iubita milionarului Ciro Castellano a provocat un accident ca în filme în cartierul bogaților din Capitală

Scene incredibile! Iubita milionarului Ciro Castellano a provocat un accident ca în filme pe o șosea din cartierul bogaților din Capitală. 

Tânăra de 37 de ani era la volanul unui bolid scump de peste 100.000 de euro când a pierdut controlul mașinii care, după ce a lovit puternic un alt autoturism, s-a rostogolit pe șosea și a avariat alte două mașini.

Femeia a fost dusă la spital, iar martorii spun că ar fi avut o viteză năucitoare.

Citeste si: Ministrul Mediului: Aproape 50% din eco-tichetele Rabla Plus au fost rezervate deja de români

Lorena, iubita afaceristului Ciro Castellano, fostul socru al Antoniei, gonea pe Șoseaua Nordului din Capitală când, la un moment dat, a pierdut controlul volanului, iar bolidul de lux s-a izbit de un alt autoturism condus de o doctoriță.

Impactul a fost atât de puternic încât mașina tinerei de 37 de ani care a provocat accidentul s-a răsturnat cu susul în jos pe șosea, nu înainte să lovească alte două vehicule care erau parcate.

citește continuarea aici