VIDEO | Un nou caz șocant în Caracal: Un recidivist de 70 de ani a agresat sexual o copilă de numai 5 ani

Un recidivist de 70 de ani din județul Olt, care a agresat sexual o copilă de numai 5 ani, a ajuns din nou în vizorul autorităților după doi ani de când procurorii din Caracal au clasat dosarul. S-a întâmplat în urma anchetei declanșate acolo de Inspecția Judiciară după ororile comise de Gheorghe Dincă.

Autor: A.B.G.

In articol:

Ca o o ironie amară și acest individ are un nume similar... Gheorghe Dinicuță. Victima a trăit o continuă traumă, iar părinţii luptă să se facă dreptate. Vă avertizăm cu sunt imagini și informaţii care vă pot afecta emoţional!

VIDEO| Un nou caz șocant în Caracal: Un recidivist de 70 de ani a agresat sexual o copilă de numai 5 ani

Calvarul acestui tată din comuna Radomireşti, Olt, a început în urmă cu doi ani, când fiica sa, pe atunci în vârstă de doar 5 ani, a plecat să se joace, la câţiva metri de casă. Vecinul său, un bărbat de 70 de ani, fost poliţist, o pândea demult- iar atunci a prins momentul- a ademenit-o şi a convins-o să se ducă cu el acasă.

Ca o coincidență macabră- pe individ îl cheamă Gheorghe Dinicuţă- un nume asemănător cu cel al monstrului din Caracal. Odată ajunsă în casa agresorului- fata ar fi trăit clipe teribile.

Un vecin l-a văzut pe pedofil când a racolta copila și a povestit totul ulterior la poliție. Inițial- bărbatul a fost reținut dar după audieri... eliberat. Pentru părinți au urmat luni întregi de chin.

Micuța a devenit de nerecunoscut- iar bieții oameni se luptau să-ți facă dreptate dar simțeau că li se prăbușește pământul sub picioare.

Citeste si: Cornel Palade a recunoscut motivul rupturii de Romică Țociu. „Ne-am certat de la..."- bzi.ro

Citeste si: Alexandra nu a fost ucisă din cauză că a sunat la 112! "Nu știa că Alexandra a folosit telefonul" Ce l-a enervat, de fapt, încât să o sugrume

Citeste si: VIDEO| Raportul FBI a reaprins speranțele familiei Melencu: „Luiza trăiește!”

Citeste si: Înfiorător: mama Luizei Melencu și avocata familiei au mers la locul în care tânăra a fost răpită. Ce au descoperit acolo

După multe audieri şi expertize, dosarul a fost mutat din Radomireşti la Slatina. Gheorghe Dinicuță a trecut și pe la testul poligraf, pe care l-a picat.

Chiar și așa- pedeapsa părea tot mai departe.

Abia după ce s-a aflat de cazul Caracal, procurorii au decis să îl ducă pe pensionarul recidivist din Radomireşti într-un centru de psihiatrie. Dosarul în care el a fost cercetat e doar unul dintre multe altele pe care procurorii din Olt le-au pus deoparte- fără să le dea prea multă importanță. La această concluzie a ajuns comisia de control trimisă de la București- care susține că în cazul lui Gheorghe Dinicuță- de pildă- soluția dată e nemeinică de vreme ce existau dovezi.
Cătălin Zavoianu- a condus parchetul din Caracal multă vreme. Când a fost audiat la secția specială a rupt-o la fugă- să nu dea explicații opiniei publice. Dar mai șocant e că instituția condusă de el a clasat aproape toate cazurile de agresiuni sexuale și viol din 2019- după cum arată raportul Inspecției Judiciare.

Așadar- specialiștii văd orașul Caracal și întreg județul Olt ca un sat fără câini. Aici- sărăcia a forțat multe tinere să devină sclave sexuale cu complicitatea celor care nu au făcut nimic să le apere. Tot aici- interlopii au făcut averi din fărădelegi și de multe ori s-a scris că ar fi fost mână în mână cu polițiști- procurori și judecători. Iar oamenii de rând- au închis ochii la tot ce au văzut rău.

Procurorii de la Parchetul General au reluat urmărirea penală în toate dosarele în care s-au găsit nereguli.

Distribuie pe:
Abonează-te pe

Citește și:

Medicul infecționist Florin Roșu, avertisment pentru următorul val al pandemiei: „Cu două doze de vaccin nu vom putea evita valul 5”

Ce sunt protezele dentare și cum trebuie să le întreținem ne spune Mihăilă Vlad Costin, medic stomatolog: „Indiferent cu ce patologie vine pacientul există o soluție”

Ce trebuie să aibă toți șoferii în portbagaj?! În caz contrar aceștia riscă o amendă usturătoare de până la 3.000 de lei!

Horoscop decembrie 2021 pentru toate zodiile: bani, dragoste si sanatate

Vestea cruntă care zguduie toată România. E fără precedent. Se întâmplă de la 1 ianuarie

SMILEY se desparte de Gina Pistol! A aflat ce a făcut aceasta ca să devină prezentatoare la Antena 1! ESTE SCANDAL IMENS!

O lume întreagă e în lacrimi: Un titan ne-a părăsit! A primit cele mai înalte distincții. „O lumină strălucitoare se stinge” FOTO

Ilie Năstase a recunoscut: S-a infectat cu COVID-19! Cum se simte acum fostul lider mondial

Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Cookies