VIDEO | Zboruri anulate pe Aeroportul Otopeni, spre toate țările care NU se regăsesc pe lista verde

Aeroportul Otopeni este pustiu, iar astăzi mai multe zboruri au fost anulate spre toate țările care nu se regăsesc pe lista verde a Institutului Național de Sănătate Publică.

Distribuie pe:

Autor: Andreea Burghelea

VIDEO | Zboruri anulate pe Aeroportul Otopeni, spre toate țările care NU se regăsesc pe lista verde
VIDEO | Zboruri anulate pe Aeroportul Otopeni, spre toate țările care NU se regăsesc pe lista verde


In articol:

Zborurile spre Portugalia, Turcia, Suedia, Rusia și toate celelalte destinații care nu sunt exceptate de izolare și carantină, adică țările care se află pe lista galbenă au fost anulate. În cursul zilei de vineri, 17 iulie, au fost programate boruri pe ruta București-Istanbul cu Turkish Airlines și FlyPegasus, însă acestea au fost anulate. Un alt zbor anular a fost spre Belgrad cu compania Air Serbia.

Citeste si: A fost descoperit un nou simptom al coronavirusului. Medicii au explicat cum se manifestă acesta

De asemenea, mai multe zboruri au fost redirecționate. Printre ele se numără zborul pe ruta Doha-București, care a fost redirecționat la Sofia în Bulgaria, fiind anulat segmentul de pe aeroportul Henri Coandă.

Citeste si: Un virolog din Hong Kong face dezvăluiri șocante despre coronavirus. „Am fugit în SUA este pentru a spune adevărul despre Covid-19”. Ce ascunde China

Citeste si: Marius de la Puterea Dragostei este devastat! „Are tumoră pe creier...” - evz.ro

Zborurile din țările cotate ca făcând parte din zona verde sunt valabile, cu excepția acelor țări care blochează zborurile spre România, cum ar fi cele din Austria. Austria a suspendat toate zborurile spre România până pe 3 iulie.

Astăzi, 17 iulie, a fost atins un nou record al cazurilor de infectare cu coronavirus, iar autoritățile au pus la cale, dinnou, o serie de discuții.
Printre altele, aseară a fost votată în Parlament Legea Carantinei și a Izolării.

Citeste si: Un mare oras european intra in carantina! Masurile de relaxare au creat o explozie de cazuri

Legea carantinei a trecut de Parlament! Ce prevede ultima variantă a legii

Legea carantinei a fost trimisă la Senat! Iată ce prevăd documentele! Cum se va institui carantina sau izolarea?

Legea carantinei și a izolării a trecut de Parlament, joi, 16 iulie, cu 115 pentru, 8 împotrivă şi 3 abtineri, un vot majoritar.

Votul s-a desfăşurat în plenul Senatului, grupurile parlamentare fiind în favoarea raportului Comisiei juridice. Printre cei care au votat împotrivă s-au numărat Călin Popescu Tăriceanu și Eugen Teodorovici, transmite Mediafax, citat de Digi 24.

Legea carantinei a provocat foarte multe discuții în mediul online și cu toate acestea, ea a fost trimisă joi seara la Senat. Proiectul de lege va fi dezbătut, Senatul având puterea de decizie. După adoptare, proiectul stă la Parlament două zile, termen pentru contestarea la CCR. După cele 2 zile, legea va fi trimisă la promulgare. De asemenea, după promulgare, legea intră în vigoare la 3 zile de la publicarea în Monitorul Oficial, informează Digi 24.

Citește continuarea aici 


Citește și:

Drama neștiută a luptătoarei de UFC! Paige VanZant a trecut prin momente cumplite la vârsta de 14 ani: "Am vrut să mă sinucid"

Live Video În căutarea adevărului - Ediția de marți, 22 septembrie - Vezi emisiunea Online | Episodul 337, BOLNAVUL MINCINOS

Dezastru ecologic lângă București! Imagini halucinante cu poluarea excesivă! Nu se mai tem de nimic Video

Familia Sorinei de la Baia de Aramă la adresa ”americanilor” Săcărin! ”Mint cu nerușinare! Iată dovada”

Câte zile rezistă omul fără să mănânce?

Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Cookies