Vinesime - frumusețe cu ajutorul extractelor din struguri roșii !

Autor: Dragos Stefan

Strugurii roșii, acele fructe mici și suculente, reprezintă un produs mult mai benefic pentru sănătatea și frumusețea ta decât ai putea crede. De fapt, acest fruct ascunde în fiecare dintre boabele sale substanțe prețioase care oferă organismului nostru beneficii incontestabile.

Proprietățile boabelor de struguri roșii au fost recunoscute încă din cele mai vechi timpuri, atunci când strugurii erau simbolul vieții. Strugurele roșu, datorită compoziției sale chimice și nutriționale, aduce cu sine o listă foarte lungă de calități care au un efect pozitiv asupra întregului nostru organism și în special asupra pielii noastre.

Bogați în substanțe antioxidante, de fapt, strugurii ne ajută corpul și pielea să rămână tinere și să îndepărteze acțiunea nocivă a radicalilor liberi.

Acesta este motivul pentru care, în ultimii ani, acest prețios fruct roșu a început să fie folosit, nu numai în fabricarea vinului. Spre deosebire de ceea ce ne putem imagina, strugurii din care se fac faimoasele vinuri Pinot Noir și Chardonnay, pot fi folosiți și în domeniul frumuseții pentru produse cosmetice și în fitoterapie.

La https://www.vinesime.ro/ sunt disponibile produse pentru față și corp, ce au la bază acești struguri cu tradiție, proveniți chiar din podgoriile din Franța. Produsele Vinesime sunt atât de bune, încât sunt folosite în cele mai frumoase hoteluri și SPA-uri din lume. Dar să vedem, în continuare, ce stă la baza creării produselor pe baza de struguri.

Strugurii, datorită conținutului ridicat de acid linoleic, săruri minerale, vitamine din grupele A, B și C și mai ales datorită prezenței flavonoidelor, recunoscute ca fiind cei mai puternici anti-radicali din natură, sunt considerate o adevărata fântână a tinereții.

Și știi de unde provin toate aceste proprietăți? Din semințe! Ai înțeles bine, sunt semințele de struguri roșii care conțin flavonoizi și datorită acestor substanțe pielea devine mai luminoasă, mai elastică și mai tonifiată.

Dar să aflăm exact de unde provin toate aceste proprietăți și cum acționează acestea asupra pielii noastre.

Beneficiile pentru piele

Când bem un pahar de vin roșu bun, îi gustăm esența.

Cu siguranță însă, nu ne putem imagina ce mare valoare se ascunde în spatele lucrurilor pe care le lasă în spate. De fapt, așa-numitele tescovine sunt alcătuite din semințe și coji de struguri și sunt resurse imense de proprietăți și ingrediente active, motiv pentru care sunt deosebit de eficiente în special în lumea cosmeticelor.

Tescovina și, în consecință, extractul de struguri roșii sunt componente fundamentale pentru realizarea unor produse cosmetice minunate, cum ar fi creme, uleiuri, emulsii și așa mai departe.

Pe scurt, pot fi create toate

Citeste si: Polițiștii italieni s-au apropiat de această prostituată. Ce le-a zis tânăra, în limba română: „Am 25 de ani și…”- bzi.ro

produsele de înfrumusețare care, îmbogățite cu ingrediente esențiale, substanțe nutritive prețioase precum antioxidanți și săruri minerale, polifenoli și vitamine cu proprietăți de protecție a vaselor, sunt capabile să contracareze îmbătrânirea pielii noastre, făcând-o mult mai hidratată, tonifiată și Elastică.

 

Printre cele mai prestigioase și căutate tescovine, putem include și pe cele din Chardonnay și Pinot Noir, care sunt printre cele mai bogate în faimosul resveratrol, o moleculă conținută direct în boabele de struguri și produsă în mod natural de vița de vie, ca apărare împotriva agenților patogeni precum virusuri, bacterii și ciuperci, dar și din razele ultraviolete. Ce este, mai exact, resveratrolul?

Resveratrolul este o moleculă cu formulă chimică C14H12O3. Această moleculă poate fi prezentă sub două forme: cis-resveratrol și trans-resveratrol. Ultima formă constituie cea mai abundentă formă din natură. Este, de asemenea, cea mai activă formă.

Resveratrolul natural poate fi oferit ca supliment alimentar. Suplimentele alimentare cu resveratrol au avantajul de a avea un conținut ridicat și optimizat de ingredient activ.

Principiul activ este cel mai adesea extras din Vitis vinifera adică din vița de vie ce are un conținut natural ridicat de resveratrol. Resveratrolul este un puternic antioxidant natural. Cu alte cuvinte, este capabil să lupte împotriva acumulării de specii oxidative care sunt dăunătoare supraviețuirii celulare. Această acțiune conferă resveratrolului efecte protectoare și anti-îmbătrânire.

 

În acest caz, și datorită resveratrolului, extractul de struguri este, prin urmare, capabil să:

-Acționeze eficient împotriva radicalilor liberi;

-Efectueze o acțiune antioxidantă excelentă în sinergie cu vitaminele A, C, E;

-Să fie util pentru calmarea inflamațiilor pielii, pentru stimularea producției de colagen și pentru regenerarea pielii și protejarea acesteia de radiații.

Un alt efect benefic al extractului de struguri roșii este proprietatea antiinflamatorie, care este capabilă să o transmită pielii noastre. Din toate aceste motive, putem afirma, cu încredere, că strugurii sunt un adevărat elixir de frumusețe.

Extractul proaspăt de struguri roșii, selectat și provenit din zone speciale din Franța, de origine certificată, stă la baza extractului folosit de Vinesime pentru a-și îmbogăți formulele cosmetice. Mai mult, procesele biotehnologice utilizate pentru extracție permit obținerea unui produs deosebit de bogat în bifenili, elemente care, rămânând prinse în structura plantei, asigură o putere antioxidantă ridicată, datorită solubilității ridicate în apă și stabilității bifenililor care compun aceste produse deosebite.

Folosirea extractelor de struguri roșii, în produsele cosmetice, reprezintă uniunea dintre lumea wellnessului și cea a strugurilor și a derivaților săi, deoarece din aplicarea lor poți obține beneficii cosmetice cunoscute din cele mai vechi timpuri.

 

În concluzie...

Vița de vie și strugurii conțin puteri excepționale pentru piele. De aceea, Vinesime a creat o linie de produse care îi exploatează proprietățile, bogate în taninuri, antocianine, flavonoide, procianidine și resveratrol, care sunt capabile să neutralizeze radicalii liberi, care deteriorează celulele și încetinesc procesul de îmbătrânire.

Antioxidanții inhibă enzimele care catalizează reacțiile oxidative. Toate ingredientele enumerate sunt foarte importante și contribuie activ la menținerea frumuseții celor care folosesc produsele Vinesime, pe baza de extracte din Chardonnay și Pinot Noir. Pentru mai multe detalii, intră pe Vinesime.ro!

Distribuie pe:
Abonează-te pe

Citește și:

Zile libere de Rusalii iunie 2021. Se anunță o minivacanță în iunie

Florin Cîțu, îngrijorat de pagubele provocate de ciclonul format în Marea Neagră! El a convocat o ședință urgentă

Ioana Mihăilă, ministrul Sănătății, vorbește despre testele COVID gratuite: „Este responsabilitatea...”

Anamaria Prodan nu recunoaște divorțul de Laurențiu Reghecampf

Anunț bombă pentru care REFUZĂ să se vaccineze! Un medic din România a spus totul foarte clar

BOMBĂ! Florin Ristei, înșelat și părăsit de iubita superă pentru un bărbat super celebru! Este SCANDAL imens

„Febra șoarecilor” cuprinde Europa. Molima poate provoca moartea

Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Cookies