Violatorul din Botoşani care evadase şi a fost prins s-a sinucis! A fost găsit spânzurat în celulă

Deţinutul condamnat la 15 ani pentru viol care evadase din Penitenciarul din Botoşani şi-a pus capăt zilelor, la o zi după ce a fost prins şi reîncarcerat.

Distribuie pe:

Autor: R.L.

Deţinutul care a evadat în urmă cu două zile din Penitenciarul Botoşani, după ce a beneficiat de o permisie de 24 de ore şi nu s-a mai întors după expirarea termenului, fiind declarat evadat, a murit la numai o zi după ce a fost prins.

Bărbatul a fost găsit, în noaptea de miercuri spre joi, spânzurat de gratiile celulei de carantină în care fusese încarcerat.

“Personalul aflat în serviciu a descoperit la o cameră de deţinere un deţinut care a săvârşit un act de suicid prin spânzurare. A fost sesizat Serviciul de Urgenţă Botoşani prin apel la 112 care s-a prezentat la nivelul unităţii şi în momentul în care au ajuns aici au constatat decesul persoanei. În conformitate cu prevederile legale s-a procedat la sesizarea Parchetului de pe lângă Tribunalul Botoşani, a Inspectoratului Judeţean de Poliţie Botoşani, a judecătorului de supraveghere a privării de libertate şi a fost informată familia persoanei în cauză. La nivel de unitate de detenţie s-a început o anchetă pentru stabilirea cauzelor şi împrejurărilor producerii incidentului”, a declarat pentru MEDIAFAX purtătorul de cuvânt al Penitenciarului Botoşani, Anna Maria Rotariu.

Deţinutul, în vârstă de 42 de ani, evadat în urmă cu două zile, era condamnat pentru viol la 15 ai de închisoare din care executase 9 şi, în luna iulie a anului viitor ar fi putut beneficia de eliberare condiţionată.

Luni, bărbatul a primit prima permisie de când este încarcetat, de 24 de ore, pentru a-şi vizita familia din localitatea Ripiceni însă, marţi, însă după expirarea termenului nu s-a mai întors la unitatea de detenţie fiind declarat evadat. Bărbatul a fost prins de reprezentanţii Penitenciarului şi ai Inspectoratului de Poliţie Botoşani în cimitirul din localitatea unde se ascunsese.

Deţinutul urma să fie cercetat disciplinar şi, pentru fapta sa, nu ar mai fi ptutut beneficia de eliberarea condiţionată de anul viitor.

sursa

Abonează-te pe

Citește și:

Apelul emoţionant al unui preot către români, de 1 Decembrie: "Nu-l lăsaţi să cadă pe pământ! Sub el au luptat ostaşi, bravi eroi"

Anunţul trist despre Rocky Balboa! "Mi se rupe sufletul"

Tu știi ce conține cabanosul de la magazin? Iată câți nitriți are!

Bianca Drăgușanu și Gabi Bădălău vor ajunge în fața altarului „Da, mă mărit!

Bill Gates dezvăluie totul despre originea COVID-19. A zis-o în plină pandemie

Nu mai mânca banane dacă ai această boală! Problemele de sănătate se pot agrava. Medicul Diana Zaharia avertizează

Fabulosul palat al lui Putin. Navalnîi îi dă lovitura Țarului

Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Cookies