Viorel nu crede că are Covid-19, deși a fost confirmat. Mirela Vaida: „Spune că e o făcătură, vrea să vină la emisiune”

Viorel Stegaru nu crede că are coronavirus, deși a fost testat pozitiv cu SARS-CoV-2. Soțul Veronicăi susține că totul este o făcătură și nimic nu este adevărat, după cum a povestit Mirela Vaida vineri, la „Acces Direct”.

Distribuie pe:

Autor: Loredana Dobre

Viorel nu crede că are Covid-19, deși a fost confirmat. Mirela Vaida: „Spune că e o făcătură, vrea să vină la emisiune”
Viorel nu crede că are Covid-19, deși a fost confirmat. Mirela Vaida: „Spune că e o făcătură, vrea să vină la emisiune”


In articol:

Viorel și Veronica se află în izolare după ce au fost testați pozitiv cu Covid-19. Ei așteaptă ca paturile din spitalele din București să se elibereze pentru a putea fi internați.

Mirela Vaida a povestit la „Acces Direct” că Viorel nu crede că are coronavirus.

„Și tot nu crede (n.r. Viorel), spune că e o făcătură, că nimic nu e adevărat”, a spus Mirela Vaida despre Viorel în timpul emisiunii.

Citeste si: Puterea dragostei 25 iulie. Andreea Mantea, mesaj în lacrimi înainte de Marea Finală: „M-ați făcut să plâng încontinuu!”

Citeste si: Narcisa Guță, din nou în fața judecătorilor. De data asta cine o mai scapă? - evz.ro

Citeste si: Vulpița și Viorel, prima apariție după ce au fost depistați pozitiv pentru coronavirus! Ce se întâmplă în aceste momente

Citeste si: Un român milionar în euro și-a violat fiica în repetate rânduri și a lăsat-o însărcinată. Cum a fost prins de polițiști

Prezentatoarea TV spune că Viorel a acceptat greu că este purtător al virusului.

Cele două victime ale acestui coronavirus: Veronica și Viorel Stegaru sunt cei care nu au dorit inițial să accepte, probabil că au fost în faza de negare. Viorel chiar nu are nicio simptomă. Spune că totul este o făcătură, că vrea să vină la emisiune sau să plece acasă. I s-a spus clar că este purtător de acest virus”a spus ea.

Cum s-au infectat cu Covid-19 Viorel și Veronica

Moderatoarea este prima care a povestit, în direct, la Observator, despre cum s-au infectat cei doi soți cu noul virus.

Veronica a fost câteva zile la Blăgești. A venit luni și a acuzat probleme cu bila, febră nu avea. Noi ne-am gândit să facem acest test. I-am făcut și soțului ei, așa cum era normal, deși el nu avea niciun simptom. Pe ea nu am mai chemat-o în studio, a stat acasă. Am dat acum celor de la DSP, lista cu cei cu care au intrat ei ăn contact, echipa care mergea cu ei, reporteri, operatori, șoferi”, a spus Vaida.

 

 

 

Galerie foto  Urmatorul articol
Citește și:

Moldovean reținut în Italia că voia să construiască un tanc

Un român milionar în euro și-a violat fiica în repetate rânduri și a lăsat-o însărcinată. Cum a fost prins de polițiști

Mărturii din infern. Prin ce coșmar trec pacienții internați cu COVID-19: „N-am crezut cã boala asta poate fi asa gravã pânã am trãit-o pe pielea mea”

Românii au făcut prăpăd în Berlin. Posibil să fi infectat sute de persoane

Lovitură de teatru în cazul Caracal! Alexandra Măceșanu, răpită de un interlop apropiat Clanului Sportivilor? Dezvăluirile lui Gheorghe Dincă EXCLUSIV

Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Cookies