Viorel și-a făcut bagajele și a plecat acasă. Vulpița a rămas singură

Vulpița și Viorel trec printr-o nouă etapă a vieții. După 4 luni în Capitală, Viorel a decis să se reîntoarcă acasă. Temporar sau nu, rămâne de văzut...

Distribuie pe:

Autor: D.A.


In articol:

Cei doi soți din Blăgești au fost, timp de 4 luni, protagoniștii unei telenovele fără sfârșit pe micul ecran, însă acum se pare că lucrurile s-au schimbat în direcția pe care și-a dorit-o mereu Veronica Stegaru.

Știți vorba aceea: ai grijă ce-ți dorești, că s-ar putea să și primești! Nu de puține ori, la Acces Direct, Vulpița a declarat că și-ar dori să fie o femeie liberă și să divorțeze de Viorel Stegaru. Ei bine, soțul acesteia a luat o decizie radicală și și-a făcut bagajele, plecând din Capitală spre Blăgești, la casa părinților săi.

Ce n-a văzut Blăgești. Viorel Stegaru are cont de Instagram

Vestea a fost dată chiar de către Viorel Stegaru, pe contul lui de Instagram, acolo unde le-a spus urmăritorilor că a terminat-o definitiv cu Bucureștiul. Acesta a postat o fotografie în care se vede că se află într-un microbuz, alături de un mesaj prin intermediul căruia le-a dat de înțeles fanilor săi că este cam trist că a luat o astfel de decizie, notează cancan.ro.

Citeste si: Este cel mai mare anunț. PNL îndeplinește visul tuturor românilor - evz.ro

Citeste si: Virus rar, descoperit în Bolivia. Provoacă febră hemoragică și se transmite de la om la om - bzi.ro

„În drum spre casă…” a scris Viorel, în dreptul imaginii pe care a postat-o pe Instagram. Cu toate acestea, nu știe nimeni de ce a luat Viorel Stegaru o astfel de decizie și rămâne de văzut dacă va mai apărea sau nu la Acces Direct.

În urmă cu doar câteva zile, Vulpița a fost criticată dur de Mirela Vaida. Din cauza comportamentului ironic pe care l-a avut față de Viorel, Veronica Stegaru a fost la un pas de a fi dată afară de moderatoarea emisiunii de la Antena 1.

„Veronica! Vrei să te dau afară? Vezi că obrăznicia ta nu-ți face bine și nu-ți stă bine. Ceea ce faci tu este o aroganță, este o obrăznicie nejustificată, pentru că el poate nu are dreptate când te acuză cu Rafaelo, dar tu știi foarte bine câte lucruri pentru care te faci vinovată în fața lui ai făcut. Te rog foarte mult să păstrăm măsura. Chiar nu ești în măsură să îl iei tu în râs pe Viorel în momentul ăsta.

 

Până una alta el a văzut niște gesturi, poate a exagerat, poate că și el a încercat să se răzune pe tine, pentru că trebuia un pic să-și refacă poziția de bărbat în fața și în fața țării, dar felul în care tu te porți cu el nu îți face cinste. Ție ca femeie în primul rând. Să nu mai vorbim că ești soția lui și că ești mama copilului lui. Dacă vrei și chiar nu vă mai înțelegeți puteți să faceți și civilizat ca doi oameni care au trăit împreună și care au încă un copil împreună. Că vreți, că nu vreți, acel copil rămâne al vostru. Te rog să fii puțin mai înțeleaptă și puțin mai chibzuită”, a spus Mirela Vaida.

Abonează-te pe

Citește și:

În Decembrie trebuie să faci aceste lucruri ca să-ți meargă bine în 2021

Un celebru prezentator din România dă o veste bombă. A divorțat

Rețetă: Cea mai delicioasă ciorbă cu carne de pui: Evită greșeala făcută de toate gospodinele prin care ciorba devine toxică

Horoscopul Chinezesc pentru anul 2021. Ce anunță schimbări majore pentru absolut toate zodiile

Horoscop miercuri, 25 noiembrie 2020! Nativii din Zodia Pești vor avea parte de o zi dificilă

Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Cookies