Viorel Stegaru, prima oră de condus! Soțul Vulpiței, palpitații din cauza instructoarei auto. ”Am fost atent și la volan, dar și la instructoare”

Soțul Vulpiței s-a apucat să ia lecții de condus. Bărbatul a avut prima oră de instructaj astăzi!

Distribuie pe:

Autor: C.C.

Soțul Vulpiței s-a apucat să ia lecții de condus. Bărbatul a avut prima oră de instructaj astăzi!

Viorel Ștegaru, prima oră de condus! Soțul Vulpiței, palpitații din cauza instructoarei auto. ”Am fost atent și la volan, dar și la instructoare”

Viorel Ștegaru, soțul Vulpiței, a fost copleșit de emoții. Bărbatul a avut parte, astăzi, de prima oră de condus. Vrea să ia permisul de conducere cât mai repede, pentru a o plimba pe Veronica, soția lui. Viorel a avut emoții mai mult din cauza instructoarei auto, căreia i-a promis că n-o s-o dezamăgească. 


In articol:

”Eu zic că o să iasă ok, pentru că prind repede, bag repede la cap”, a spus soțul Vulpiței, în cadrul emisiunii care l-a făcut cunoscut.

Citeste si: Hurrem din serialul turcesc ”Suleyman Magnificul” și-a deschis propria afacere în Germania. Părăsită de soț când era însărcinată, actrița își crește singură fetița

Citeste si: Polițistul pedofil, Eugen Stan, condamnat la 19 ani de închisoare pentru comiterea infracțiunii de agresiune sexuală în 18 cazuri

Citeste si: Milioane de părinți jubilează. Cresc indemnizațiile! Cine beneficiază și în ce condiții - evz.ro

Citeste si: Imagini de coşmar din Spitalul Județean Reșița! Pacienţi pe jos şi mizerie de nedescris - bzi.ro

Citeste si: Culmea prostiei: a tușit intenționat spre clienții unui restaurant și ulterior a fost arestat

Prima oră de șofat, prima problemă întâmpinată

Deși Viorel a promis că va face tot posibilul să învețe cât mai repede, acesta a întâmpinat prima problemă chiar de la prima oră de condus. ”Păi cum vine asta, trei pedale și două picioare. Mai trebuie un picior”, a adăugat soțul Vulpiței.

Instructoarea auto s-a declarat mulțumită de cum s-a descurcat bărbatul la volan. ”Eu zic că ne-am descurcat destul de bine. Eu sunt mulțumită că a făcut singur plecarea de pe loc, nu m-a dezamăgit”,a spus aceasta.

Viorel Ștegaru, prima oră de condus! Soțul Vulpiței, palpitații din cauza instructoarei auto. ”Am fost atent și la volan, dar și la instructoare”

Pe de altă parte, ”elevul” Viorel s-a declarat mai mult decât mulțumit și a promis că nu o va dezamăgi pe instructoarea Adela.

”Mie mi se pare ușor, mi-a plăcut, o să-mi dau toată silința. Prind repede de la ea, pentru că are răbdare și-mi explică tot. La început am fost atent și la volan, dar și la instructoare”, a precizat soțul Veronicări Ștegaru.

 

Galerie foto  Urmatorul articol
Abonează-te pe

Citește și:

Zodiile cu un noroc incredibil în 2021

Se redeschid școlile după sărbători? Veste majoră pentru profesori și elevi

Incredibil! Cine este soția lui Ion Cristoiu! Nimeni nu a știut că este soția marelui jurnalist pentru că nu o cheamă Cristoiu

Hurrem din serialul turcesc ”Suleyman Magnificul” și-a deschis propria afacere în Germania. Părăsită de soț când era însărcinată, actrița își crește singură fetița

Ligi de la Puterea Dragostei, acuzată de falsitate! Prietenia ei cu Bianca ridică semne de întrebare în rândul fanilor. ”Ești cea mai mare dezamăgire...”

Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Cookies