Viorel Stegaru s-a dat de gol! Ce sex are bebelușul pe care Vulpița îl poartă în pântece

Viorel Stegaru s-a dat de gol. Cei doi soți vor avea încă o fetiță.

Autor: Elena Popescu

In articol:

Viorel Stegaru s-a dat de gol și a dezvăluit sexul bebelușului pe care Vulpița îl poartă în pântece. Soții Stegaru vor deveni părinți pentru a doua oară. Anunțul a fost făcut pe rețelele se socializare.

foto
Veronica și Viorel Stegaru[Sursa foto: Instagram]

Vulpița a postat pe rețelele de socializare o fotografie cu burtica de gravidă, iar fanii nu s-au abținut din comentarii, printre aceștia și Viorel care s-a scăpat și a dezvăluit sexul bebelușului.

Vulpița a pus în descrierea fotografiei întrebarea: ”Fată sau băiat? Ce credeți că vom avea?”, iar fanii s-au grăbit să-i răspundă. ”Adevărul este că ne și pasă, chiar este foarte important pentru țară, să știe ce faci tu, voi!”, ”Nu vreau răul nimănui. Dar decât să faci un copil iar apoi să îți amintești de el la Paște sau Crăciun, mai bine las-o baltă”, ”Orice ai avea să fie sănătos/sănătoasă dar cel mai important, să aveți grijă de el/ea și să nu faceți cum ați făcut și cu fetita pe care o aveți”, i-au scris câțiva urmăritori.

Citeste si: „Când îmi dădea o palmă, vedeam stele verzi și îmi țiuia timpanul.” Oana Roman, despre întâmplările chinuitoare din copilărie- kfetele.ro

Citeste si: Vulpița și-a șocat fanii cu ultima apariție! Soția lui Viorel Stegaru a slăbit enorm: "În halul ăsta arăți..."

Citeste si: Probleme în paradis! Vulpița, geloasă pe vecina Iasmina! Care este situația între soții Stegaru: "Viorel ar defila cu ea..."

Viorel Stegaru a răspuns și el la întrebarea lansată de soția lui și a lăsat un comentariu în care a scris ”Fată!”. Astfel, Viorel s-a dat de gol și a făcut public sexul bebelușului pe care Veronica îl poartă în pânt. Însă, la cât de glumeț îl știm pe Viorel, s-ar putea ca acesta să fi comentat doar ca să ne inducă în eroare

și să facă o glumă.

foto
Veronica Stegaru[Sursa foto: Instagram]

Vulpița și Viorel Stegaru, afacere cu prăjituri

De ceva timp, Veronica și Viorel Stegaru s-au mutat într-un sat din Buzău.  Cei doi soți au dat startul unei afaceri cu prăjituri, astfel au dorit să își îndulcească vecinii. Așa că Vulpița și Viorel au pornit pe ulițele satului să distribuie prăjiturele veciniilor. Cei doi au făcut glume cu vecinii și au vândut prăjituri.

Distribuie pe:
Galerie foto  Urmatorul articol
Abonează-te pe

Citește și:

Probleme în paradis! Vulpița, geloasă pe vecina Iasmina! Care este situația între soții Stegaru: "Viorel ar defila cu ea..."

Celebra Vulpița a împlinit astăzi 23 de ani! Cu cine a petrecut în noua ei casă din Buzău

Panică mare pentru Vulpița și Viorel, după ce au fost prădați de hoți în casa dăruită de un telespectator. Ce le-a dispărut soților Stegaru

Mirela Vaida, declarații despre debutul în televiziune! Cum a decurs prima apariție la televizor: "Într-o bluză de trening albastră..."

ARMATA VA FI OBLIGATORIE! Anunțul care a pus toată lumea pe jar. Este informația momentului

„Am avut multe momente de cotitură." Adriana Bahmuțeanu a povestit despre cel mai tragic moment pe care l-a trăit

De ce NU NE MERGE BINE economic? ECOLOGISMUL crește INFLAȚIA!

Panică mare pentru Vulpița și Viorel, după ce au fost prădați de hoți în casa dăruită de un telespectator. Ce le-a dispărut soților Stegaru

Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Cookies